تصویر روز: در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت خدمات انفورماتیک که به ریاست مهندس محمد حسن انتظاری رییس هیات مدیره و حضور اکثریت سهامداران این شرکت برگزارشد، تقسیم ۱۰۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به تصویب رسید.
در این جلسه ابتدا مهندس “سید ابوطالب نجفی” مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، گزارشی از عملکرد سال ۹۷ ارائه کرد و در آن، روند فعالیتهای شرکت را رو به رشد خواند و تداوم موفقیت شرکت را منوط به ملاحظه روندهای فناوری، نگاه نوآورانه به صنعت و سرمایه گذاری در تحقیقات ذکر کرد.
مهندس نجفی به طراحی، تولید، راه اندازی و مدیریت ۴۳ سامانه حاکمیتی و ۵۸ سامانه رقابتی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۸۲ میلیارد تراکنش در سامانه های شتاب، شاپرک، چکاوک، ساتنا، پایا و صیاد با پایداری ۹۹٫۹ درصد مدیریت شد؛ این در حالی است که تعداد تراکنش های مبادله شده در کر بانکهای طرف قرارداد نیز ۲۲ میلیارد تراکنش بود.
وی در بخش حاکمیتی به راهاندازی «سامانه های کنترل برخط تراکنش های شتاب و شاپرک بر اساس کد ملی»، «استفاده از کارت بانکی به عنوان کارت سوخت و گوشت»، «سامانه پرداختهای نظاممند دوره ای-سپند» و «نظام هویتسنجی الکترونیکی مشتریان بانکی-نهاب» اشاره کرد و اظهار داشت: شرکت در سال گذشته برای سامانه سپند که در شبکه بانکی پرکاربرد است، موفق به کسب جایزه جشنواره مرحوم دکتر نوربخش شد.
مهندس نجفی در ادامه خاطر نشان ساخت: در تداوم همسویی با روندهای روز دنیا نیز ایجاد پلتفرم برنا که امکان استفاده از فناوری بلاکچین را میسر نموده و ارائه سرویس های بین بانکی را تسهیل می کند، محقق شده است.
مهندس نجفی در خصوص سامانه بهداد که طی آن تجمیع حساب های دولتی انجام خواهد شد؛ گفت: تا کنون ۹۷۲ سازمان و حدود ۱۷ هزار حساب دولتی به این سامانه منتقل شده اند و تنها گمرک و وزارت نفت باقی مانده که حسابهای این سازمانها نیز در حال جابجایی است.
بخش درخواست مشتری نیز از دیگر موضوعاتی بود که مهندس نجفی به آن اشاره کرد و افزود: در این بخش ۲۱٫۱ میلیارد تراکنش کارت و ۲۲٫۹ میلیارد تراکنش کر در بانکهای مشتری شرکت مدیریت شد که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است.
مهندس نجفی تصریح کرد: در خصوص بانکداری باز پلتفرم شاهین تولید شد که با همکاری بانک ها فضای مناسبی را در اختیار فینتکها قرار میدهد.
وی همچنین در خصوص طرح تبدیل کارتهای مغناطیسی به کارتهای هوشمند بانکی اظهار داشت: این پروژه موسوم به EMV ظرف پنج سال آینده نهایی خواهد شد و یک فرایند تدریجی است.
مهندس نجفی تاکید کرد: در کنار اجرای این پروژه ها نباید از امنیت سامانه ها غافل شد که خوشبختانه در این بخش پروژه های خوبی پیاده سازی شده و هماهنگی و تعامل مناسبی نیز با نهادهای ذیصلاح داریم.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک در خاتمه سخنان خود بیان داشت: خوشبختانه با تلاش مدیران و کارکنان شرکت، سود خالص تلفیقی سال مالی ۹۷ نسبت به سال قبل از آن، حدود ۴۶ درصد رشد داشته و ارزش شرکت هم اکنون ۱۱ هزار میلیارد تومان است.
مهندس نجفی در خاتمه از زحمات و همراهی مقامات مسئول، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت ملی انفورماتیک، اعضای هیات مدیره و مدیران و کلیه همکاران شرکت خدمات انفورماتیک در به ثمر رسیدن اهداف و برنامههای آن قدردانی به عملآورد.
در نهایت پس از گزارش مدیرعامل، قرائت گزارش مقبول حسابرس و بازرس قانونی، مجمع با تصویب صورتهای مالی و تقسیم ۱۰۰۰ ریال سود نقدی به ازای هر سهم به کار خود پایان داد.
دیدگاهتان را بنویسید