
تصویر روز: آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه و ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه در یک گفتوگوی تلفنی تنش در رابطه بین ایران و آمریکا و کاهش تعهدات ایران در برجام را به بحث گذاشتند و با یکدیگر تبادل نظر کردند.
به گزارش «انتخاب»؛ دفتر صدر اعظم آلمان با انتشار بیانیهای اعلام کرد که سران سه کشور آلمان، فرانسه و روسیه در یک گفتوگوی تلفنی به این نتیجه رسیدند که ایران را میبایست مجاب کرد همچنان به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پایبند بماند.
سرویس مطبوعاتی کرملین نیز گزارش داد: پوتین، مرکل و مکرون تعهد کشورهایشان را در همکاری با ایران در عرصه تجارت و اقتصاد تایید کردند.
در ادامه این بیانیه آمده است: در جریان بحث درباره وضعیت برجام به اهمیت حفظ این توافقنامه که عامل اصلی حفظ ثبات و امنیت بین المللی است، اشاره شد و تعهد روسیه، فرانسه و آلمان برای افزایش همکاری های متقابل و سودمند با ایران در عرصه تجارت و اقتصادی مورد تاکید قرار گرفت.
مطالب مرتبط

هزینه تبلیغات به ازای هر گردشگر در ایران فقط ۳۰ سنت است
21 شهریور 1404
منتظر بارشهای سیلآسا در این استانها باشید
21 شهریور 1404
ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
۸۰درصد مخزن سد کرج خالی است
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید