تصویر روز: شرکت کره جنوبی رسماً اعلام کرده است با طراحی کیبورد فارسی مشکل اختصاص یک کلید به چندین حرف الفبا را حل کرده است .
در استارتاپی که در ۱۷ ژوئن سال ۲۰۱۶ میلادی مصادف با اوایل خردادماه سال ۹۵ شمسی در کره جنوبی برگزار شد، شرکت Dream More اعلام کرد که در نظر دارد برای راحتی کاربران ایرانی تلفنهای همراه ساخت این کشور، صفحه کلید ایرانی یا فارسی را که شامل تمام حروف الفبای فارسی است، برای این کاربران به بازار عرضه کند.
بر اساس گفته این شرکت، صفحه کلید طراحی این شرکت منحصر به فرد است. در این صفحه کلید از ۴۱ کلید برای نوشتار فارسی استفاده خواهد شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران سیستم بکار رفته در طراحی این صفحه کلید با سیستم بکار رفته در طراحی صفحه کلید QWERTY ساخت این شرکت که شامل ۲۶ کلید اصلی برای ۲۶ حرف الفبا پرکاربرد در زبان فارسی و ۱۰ کلید فرعی است کاملاً متفاوت است.
گفتنی است ؛ این شرکت رسماً اعلام کرده است که مشکل اختصاص یک کلید به چندین حرف الفبا را توسط این کیبورد حل کرده و توانسته برای هر حرف الفبا یک کلید جداگانه در نظر بگیرد و به همین دلیلی تایپ متون با استفاده از این صفحه کلید برای کاربران ایرانی سادهتر و روانتر خواهد شد.
مطالب مرتبط

وقوع رعدوبرق و تگرگ در ۶ استان
04 اردیبهشت 1404
بازداشت عاملان پخش برنامه تفرقه افکنانه شبکه یک سیما
04 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۴ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید