
تصویر روز: مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک صنعت و معدن از خطوط تولید شرکت سایپا بازدید کرده و در نشست مشترک با مدیرعامل و مدیران ارشد این گروه خودروسازی به تبادلنظر و تصمیمگیری در حوزه همکاریهای مشترک پرداختند.
به گزارش تصویر روز حسین مهری افزود: فعالیت پر رونق خطوط تولید سایپا امیدآفرین بوده و بیانگر وجود اراده برای افزایش تولید و پشت سر گذاشتن تحریمها است و سایپا با مدیریت تخصصی و مؤثر مهندس سلیمانی، در حال انجام اقدامات جهادی است.
به گفته وی در شرایط دشوار صنعت و اقتصاد کشور و وجود محدودیتهایی نظیر نقل و انتقال بانکی و خرید مواد اولیه مورد نیاز از بازارهای خارجی، تولید روزانه بیش از ۲ هزار خودرو در سایپا اقدامی با ارزش و تحسینبرانگیز محسوب میشود.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: وجود اراده لازم و توسعه فعالیتهای تولیدی سایپا در کنار شکلدهی به یک فضای مساعد جهت این اقدامات، در سایه برنامهریزی تیم مدیران فعلی این گروه رقم خورده است.
حسین مهری با اشاره به بازدید خود از خطوط تولید سایپا افزود: وجود خط تولید مدرن و برخوردار از قابلیتهای متنوع در زمینه مونتاژ انواع محصولات سایپا با امکانات مختلف، بیانگر وجود توانمندیهای خوبی در سایپا است.
وی گفت: بانک صنعت و معدن از همکاری با مجموعهای صنعتی در مقیاس گروه سایپا استقبال کرده و مصمم است با تکیه بر اقدامات جهادی و توانمندیهای داخلی در کنار این خودروساز بزرگ، تحریمهای ظالمانه خارجی را بیاثر کند.

مطالب مرتبط

سایپا هیچ درخواستی برای تاخیر در خصوصی سازی نداشته است
28 اردیبهشت 1404
اعلام شرایط فروش گروه خودرو سازی سایپا به مناسبت سوم خرداد
27 اردیبهشت 1404
تداوم رشد ارزش سهم سایپا بعد از بازگشایی نماد
23 اردیبهشت 1404
آغاز پیشفروش نقدی سایپا ۱۵۱ از امروز
22 اردیبهشت 1404
نماد خساپا بازگشایی شد/ ۶۱.۵ درصد رشد ارزش سهم در روز اول بازگشایی
17 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید