تصویر روز: پرواز شماره ۴۰۶۵ شرکت هواپیمایی زاگرس، تهران – ماهشهر عصر امروز به دلیل نقص فنی در فرودگاه اهواز به طور اضطراری به زمین نشست.
به گزارش فارس یکی از مسافران این هواپیما در گفتوگو با خبرنگار اظهار کرد: این پرواز قرار بود ساعت ۱۵ انجام شود اما با حدود دو ساعت و نیم تأخیر حدود ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه پرواز کرد.
این فرد که خود را سیدرضا بیشبان معرفی کرد، ادامه داد: در میانه راه متوجه اوضاع و شرایط غیر عادی در پرواز شدیم و مهمانداران هواپیما اعلام کردند سیستم ایمنی هواپیما از ناحیه موتور سمت راست آلارم آتشسوزی داده است.
وی خاطرنشان کرد: مهمانداران مسافران نزدیک به موتور سمت راست را به جهت مقابل هدایت کرده و در نهایت پرواز به صورت اضطراری در فرودگاه اهواز به زمین نشست.
این مسافر پرواز سانحهدیده تهران – ماهشهر گفت: خوشبختانه در این حادثه هیچ آسیبی به مسافران نرسید و همه با سلامت کامل از هواپیما پیاده شدند.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید