تصویر روز: بیمه آسیا، بیمه نامه جامع مسئولیت مدنی هیئت های عزاداری در قبال خدام و عزاداران را برای ماه های محرم و صفر ارائه می کند.
روابط عمومی بیمه آسیا در اطلاعیه ای ضمن عرض تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا.. الحسین (ع) اعلام کرد: مدیریت بیمه های مسئولیت بیمه آسیا در این بیمه نامه جامع، به منظور تأمین خاطر دست اندرکاران و خادمان هیئات مذهبی ، مسئولیت مدیر یا هیئت امنای هیئت عزاداری در قبال خسارات جانی وارد به خدام، عزاداران و عوامل اجرایی در محدود مکانی هیئت را تحت پوشش قرار داده است.
بنا بر این گزارش، چنانچه در نتیجه قصور و یا اشتباه بیمه گذار خسارتی به افراد تحت پوشش وارد شود و بیمه گذار بر اساس رأی مراجع ذیصلاح قضایی یا کارشناس رسمی بیمه گر، مسئول جبران خسارت شناخته شود، بیمه آسیا پس از احراز مسئولیت بیمه گذار خسارات وارد شده را پرداخت می کند.
این گزارش می افزاید: این بیمه نامه در سه طرح با تعهدات و شرایط متفاوت شامل غرامت فوت و صدمات جسمانی و همچنین پوشش هزینه های پزشکی ارائه می شود.
مطالب مرتبط
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید