
تصویر روز: وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرده که ترامپ هیچ برنامهای برای دیدار با رئیس جمهور ایران ندارد.
به گزارش مهر به نقل از به نقل از سی ان بی سی، «استیون منوچین»، وزیر خزانه داری آمریکا هرگونه طرحی را برای دیدار ترامپ با حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در حاشیه اجلاس عمومی سالانه سازمان ملل متحد رد کرد.
وزیر خزانه داری آمریکا در این ارتباط اعلام کرد: تا این لحظه برنامهای برای دیدار ترامپ با او رئیس جمهور ایران وجود ندارد.
با این حال منوچین به نقل از ترامپ افزوده است که او برای دیدار بدون قیدوشرط با رئیس جمهور ایران آماده است.
استیون منوچین همچنین با تکرار ادعاهای خصمانه خود علیه ایران گفت: پمپئو، من و سایر اعضای تیم امنیت ملی در حال اعمال فشار حداکثری علیه ایران هستیم و هیچ شکی وجود ندارد که این فشار حداکثری تأثیرگذار بوده است.
به گفته منوچین، آمریکا پول ایران را قطع کرده و اگر ایران به میز مذاکره بازگردد به همین دلیل است و آنها در حال بازگشت به میز مذاکره هستند.
مطالب مرتبط

واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه ۸ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید