
تصویر روز: شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه ۱۵۱ واحد رشد کرد.
به گزارش تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه تعداد ۳میلیارد و ۳۶میلیون سهم و حقتقدم بهارزش ۱۶۷۴میلیارد تومان در ۳۶۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۵۱واحدی در ارتفاع ۳۰۵هزار و ۷۷۴واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای خدمات انفورماتیک، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ارتباطات سیار ایران شد و در مقابل نمادهای پالایش نفت اصفهان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی خارک با افت خود مانع افزایش بیشتر شاخص بورس شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روز متعادل و مثبتی را پشت سر گذاشتند؛ بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۴۰واحد، کل (هموزن) ۶۹۰واحد، قیمت (هموزن) ۴۶۱واحد، آزاد شناور ۱۹۳واحد و شاخص بازار دوم ۲۳۴۷ واحد رشد و شاخص بازار اول ۳۴۲ واحد افت کردند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۸۶۸میلیون ورقه بهارزش ۶۹۷میلیارد تومان در ۱۷۲هزار نوبت، آیفکس ۸واحد افت کرد و در ارتفاع ۳۹۴۶واحد قرار گرفت.
مطالب مرتبط

تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
16 خرداد 1404
جزئیات جدید از ماجرای توقف معاملات سهام دو خودروساز
16 خرداد 1404
تغییر ساعت اعمال محدودیت تردد به سمت چالوس
16 خرداد 1404
پاسخی به شایعه شیوع ویروس «مرس» در میان حجاج
15 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید