
تصویر روز: تعداد خطوط فعال تلفن همراه تا پایان سه ماهه دوم سال جاری، بیش از ۱۱۶ میلیون است که ضریب نفوذ را به ۱۳۹.۷۱ درصد میرساند.
به گزارش ایسنا، ۱۹ مردادماه سال ۱۳۷۳ بود که عرضه سیمکارت تلفن همراه در ایران رسماً آغاز شد و امسال، ۲۵ سال از واگذاری و آغاز به کار اولین سیمکارتها میگذرد.
مطابق آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دربارهی وضعیت توسعه تلفن همراه در سه ماهه دوم سال ۹۸، خطوط واگذارشده دائمی ۲۳ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۱۰۴ عدد و خطوط واگذارشده اعتباری ۱۵۷ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۱۵۴ عدد است که مجموع خطوط واگذارشده دائمی و اعتباری را به ۱۸۱ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۲۵۸ عدد و ضریب نفوذ را به ۱۳۹.۷۱ درصد میرساند.
از میان خطوط واگذارشده، ۲۱ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۷۷ خط دائمی فعال و ۹۴ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۹۴۹ خط اعتباری فعال وجود دارد که مجموع خطوط دائمی و اعتباری فعال را به ۱۱۶ میلیون و ۶۵ هزار و ۴۲۶ عدد میرساند.
مطالب مرتبط

معاملات پرحاشیه بازار ملک/ تخلف اجاره مسکن با دلار
19 خرداد 1404
قیمت طلا و سکه امروز ۱۹ خرداد
19 خرداد 1404
سود مناسب برای سهامداران بانک صادرات ایران
19 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید