رئیس پلیس امنیت اقنصادی ناجا از دستگیری ۴۵ محتکر و کشف حدود ۲ میلیون انواع تجهیزات بهداشتی احتکار شده در طرح مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی در کشور خبر داد.
خبرگزاری ایلنا: رئیس پلیس امنیت اقنصادی ناجا از دستگیری ۴۵ محتکر و کشف حدود ۲ میلیون انواع تجهیزات بهداشتی احتکار شده در طرح مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی در کشور خبر داد.
سردار محمدرضا مقیمی اظهار داشت: در ادامه طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی کارآگاهان این پلیس در سراسر کشور طی ۲۴ ساعت گذشته از واحدهای صنفی، تجاری و انبار در سراسر کشور بازدید کرده است.
وی افزود: در بازرسی های صورت گرفته ۴۴ مرکز تهیه و توزیع تجهیزات بهداشتی متخلف شناسایی و ۴۵ نفر دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا بیان داشت: کارآگاهان در این بازرسی ها موفق به کشف یک میلیون و ۹۱۰ هزار و ۶۶۶ عدد تجهیزات بهداشتی شامل: یک میلیون و ۷۶۴ هزارو ۷۰۴ عدد دستکش، ۱۰۹ هزارو ۱۳۰ بطری انواع مواد ضد عفونی کننده، ۳۶ هزارو ۸۳۲ عدد انواع ماسک تن ماده ضد عفونی کننده، ۱۰ تن مواد اولیه تجهیزات بهداشتی و ماسک به همراه ۷۶ میلیون و ۴۲۵ هزار عدد تجهیزات بهداشتی کشف و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع مربوطه شدند.
سردار مقیمی به هموطنان توصیه کرد: از توجه به مطالب غیرواقعی مطرح شده در فضای مجازی و افکار عمومی که باعث تشویش اذهان عمومی می شود، بپرهیزند و اخبار را فقط از طریق مراجع رسمی دنبال کنند.
به گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان بیان داشت: پلیس امنیت اقتصادی و دستگاه قضائی با محتکران مقتدرانه برخورد می کند و از شهروندان در خواست داشت تا در صورت اطلاع از احتکار، موضوع را از طریق فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
مطالب مرتبط

رگبار پراکنده طی سه روز آینده در جنوب کشور
10 شهریور 1404
هیچ برنامهای برای افزایش نرخ ارز ۷۰ هزار تومانی نداریم
10 شهریور 1404
نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپبک
10 شهریور 1404
پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید