خطر انتقال کرونا از طریق نان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه خطر انتقال ویروس کرونا از طریق نان بسیار جدیست، از مردم خواست تا در هنگام خرید نان از پهن کردن آن برای خنک شدن خودداری کنند.
خبرگزاری ایسنا: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه خطر انتقال ویروس کرونا از طریق نان بسیار جدیست، از مردم خواست تا در هنگام خرید نان از پهن کردن آن برای خنک شدن خودداری کنند.

دکتر جواد اکبری زاده اظهار داشت: بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس های عمومی که در نانوایی ها وجود دارد پرهیز و اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانند که نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در یخچال، ویروس های موجود در نان را از بین نمی برد، پس تنها و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف می باشد.

وی ادامه داد: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن بهترین راه می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در صف نان لازم است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ نموده و حتی الامکان از پول نقد استفاده نکنید و در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستید از نان های صنعتی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *