
تصویر روز: بانک شهر در راستای ترغیب شهروندان به استفاده از خدمات غیرحضوری و الکترونیکی بانکی در شرایط کنونی و به جهت حفظ سلامتی مشتریان عزیز و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام به برگزاری جشنواره همراه شهر از تاریخ 25 اسفندماه 98 13تا 31خرداد 1399 نموده است. که امکان شرکت تمامی مشتریان فعلی و یا شهروندان گرامی از سراسر کشور در این جشنواره وجود دارد.
شرایط جشنواره:
نصب و فعالسازی نرم افزار همراه شهر 10 امتیاز
( این امتیاز به صورت خودکار به تمام مشتریانی که نرم افزار همراه شهر را در تلفن همراه خود حتی قبل از زمان جشنواره نصب و فعال کرده اند نیز تعلق می گیرد.)
شما می توانید پس از دانلود و نصب نرم افزار از طریق لینک های زیر جهت فعالسازی نرم افزار و دریافت نام کاربری و رمز عبور به شعب بانک شهر مراجعه فرمایید
هر تراکنش در نرم افزار همراه شهر 3 امتیاز
جوایز جشنواره:
6جایزه 500میلیون ریالی که به شرح زیر به برندگان تعلق می گیرد:
3جایزه 500میلیون ریالی به سه نفر اولی که بیشترین امتیازات را در طول جشنواره کسب کرده اند تعلق می گیرد.
3جایزه 500میلیون ریالی دیگر نیز بین تمامی شرکت کنندگان در جشنواره قرعه کشی می گردد.
مطالب مرتبط

ثبتنام وام ودیعه مسکن دانشجویی تا ۲۰۰ میلیون از اردیبهشت
22 فروردین 1404
بیمه مرکزی: نداشتن معاینه فنی مانع پرداخت خسارت نیست
22 فروردین 1404
آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده
21 فروردین 1404
پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دارد؟
21 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید