۲۴ نفر از مردم گیلان به بیماری فصلی فاسیولا مبتلا شدند.
به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شدهاند.
ارسلان سالاری مصرف سبزیهای محلی و فرآوردههایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزیها تهیه میشود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.
وی بیان کرد: انگل فاسیولا با شست و شوی سبزیها با محلولها و شویندهها از بین نمیرود. این انگل در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین میرود.
سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآوردههای سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.
او درگیرکردن کبد، خارش و تب را از نشانههای فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمیشود.
این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان شیوع مییابد.
مطالب مرتبط

ابهامات در روند خصوصی سازی صنعت خودرو
14 اردیبهشت 1404
امکان تغییر تاریخ تولد در شناسنامه وجود دارد؟
14 اردیبهشت 1404
بیش از ۷۰ درصد خودروهای خسارت دیده بندر شهید رجایی فاقد بیمه بودند
14 اردیبهشت 1404
شناسایی ۱۴ بانک متخلف از پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت
14 اردیبهشت 1404
واریز هدیه روز معلم از طریق سپاس کارت معلم بانک صادرات ایران
14 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید