یک تیم تحقیقاتی از دانشمندان اسپانیایی دریافتند که برخی از غذاها پیری سلولها را تسریع میکنند.
به گزارش تابناک، یک تیم تحقیقاتی از دانشمندان دانشگاه اسپانیایی ناوارا دریافتند که غذاهای فرآوری شده پیری سلولها را تسریع میکنند.
پس از انجام یک تحقیق اعلام کردند که استفاده از محصولات تهیه شده توسط آرد، اسنک ها، نوشیدنیهای گازدار، انواع دسرهای مختلف، دانههای ذرت با شکر، محصولات نیمه آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده که از نظر مواد نگهدارنده و رنگها، قند، چربی و نمک بسیار غنی هستند، اما از نظر ویتامین و فیبر ضعیف هستند باعث تسریع روند پیری در انسانها میشوند.
استفاده از آن بخشهای انتهایی کروموزومها-تلومرها را کاهش میدهد. با توجه به فرآیندهای طبیعی موجود در بدن، بخشهای انتهایی کروموزومها-تلومرها با افزایش سن کوتاه میشوند، اما محصولات فراوری شده باعث تسریع در روند این کار میشوند.
براساس تحقیقات، افرادی که بیش از سه وعده غذای فرآوری شده در روز مصرف میکنند، خطر کوتاه شدن تلومرها در آنها دوبرابر افزایش مییابد.
منبع: اسپوتنیک
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۶ شهریور
06 شهریور 1404
سایپا توانسته به نیاز جامعه و بهویژه قشر متوسط پاسخ دهد
06 شهریور 1404
نصب بیش از هزار مگاوات پنل خورشیدی در کشور
06 شهریور 1404
۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید