تصویر روز: سخنگوی وزارت بهداشت: همچنان ۲۵ استان در وضعیت کرونایی قرمز و هشدار هستند و متاسفانه در شبانه روز گذشته ۲۱۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.
به گزارش صدا و سیما ، خانم دکتر سیماسادات لاری افزود: از دیروز تا امروز ۶ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و هزار و ۴۳۶ نفر از آنها بستری شدند.
وی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۹۳ هزار و ۶۰۶ نفر رسید، خاطرنشان کرد: متاسفانه مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۵ هزار و ۹۱۲ نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تاکنون ۲۵۵ هزار و ۱۴۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
دکتر لاری تصریح کرد: ۳۸۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون دو میلیون و ۳۵۳ هزار و ۵۳۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی تاکید کرد: همانند روزهای گذشته استانهای مازندران، فارس، آذربایجان شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: همچنین استانهای تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
مطالب مرتبط
میدری: افزایش کالابرگ به بودجه دولت بستگی دارد
11 شهریور 1405
بانک گردشگری پای کار توسعه انرژی های تجدیدپذیر است
11 شهریور 1405
مانده حساب برخی مشتریان به روزرسانی میشود
11 شهریور 1405
رونمایی بانک صادرات ایران از ۳ محصول نوین در حوزه هوش مصنوعی
10 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید