تصویر روز: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صلاحیت حرفه ای دکتر رضا مصطفوی را برای عضویت در هیات مدیره بیمه میهن تأیید و ابلاغ کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه میهن؛ اعضای هیأت مدیره بیمه میهن پیشتر رضا مصطفوی را که به نمایندگی از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای عضویت در هیئت مدیره معرفی شده بود، برای انجام تشریفات اداری و احراز صلاحیت
حرفه ای به بیمه مرکزی معرفی کرده بودند.
اعضای هیأت مدیره بیمه میهن همچنین به اتفاق آراء رضا مصطفوی را به عنوان مدیرعامل بیمه میهن برگزیده و برای انجام تشریفات اداری و احراز صلاحیت حرفه ای به بیمه مرکزی معرفی کرده اند.
مصطفوی دارای دارای سوابق اجرایی و فنی در شرکت های بیمه آسیا و ایران بوده و مدیر آموزش و توسعه بیمه مرکزی، مدیر کل پذیرش مؤسسات و دفاتر بیمه ای، مدیرکل دفتر مبارزه با پولشویی و مدیرکل توسعه مدیریت ریسک بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را در کار نامه خود دارد.
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405


دیدگاهتان را بنویسید