تصویر روز: سایپا به عنوان یکی از دو خودروساز بزرگ کشور تحولات بنیادی خوبی را با انتشار صورت های مالی 3ماهه خود به نمایش گذاشته است، به طوری که شاهد کاهش حدود نیمی از زیان شرکت به نسبت دوره مشابه سال قبل هستیم.
به گزارش تصویر روز این شرکت در 3 ماهه نخست سال قبل به زیان 794 میلیاردی رسیده بود که در سه ماهه ابتدایی سال جاری با کاهش 48 درصدی به 411 میلیارد تومان رسیده است.
در این میان، نکته مهم دست یابی سایپا به 115 میلیارد تومان سود ناخالص است که با توجه به افزایش تیراژ تولید و افزایش نرخ اخیر و همچنین کاهش تعهدات سال های قبل به نظر می رسد گزارشات شرکت همچنان بهبود داشته و روند رو به رشدی را داشته باشد.
فروش مقداری شرکت نیز در این مدت رشد 48 درصدی داشته که نشان می دهد در شرایط بسیار سخت اقتصادی و تحریمی سایپا توانسته با تحولات جدی در این زمینه همراه شود.
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید