
تصویر روز: اسماعیل للـه گانی مدیر عامل بانک رفاه کارگران، در پیامی درگذشت عالم ربانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عباس موسویان عضو شورای فقهی بانک مرکزی و استاد برجسته اقتصاد اسلامی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، متن پیام به این شرح است:
بسمه تعالی
“انا لله و انا الیه راجعون”
ارتحال عالم ربانی، روحانی جلیل القدر مرحوم حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عباس موسویان عضو شورای فقهی بانک مرکزی و استاد برجسته اقتصاد اسلامی سبب اندوه و تألم فراوان شد.
این اندیشمند عالی مقام و نامدار اقتصاد اسلامی و متخصص در حوزه پولی، بانکی و بازار سرمایه با اشراف کامل و بینظیر بر علوم اقتصادی و مالی و تطبیق آن با شریعت اسلامی، نقش و جایگاهی برجسته در پیشبرد اقتصاد و بانکداری اسلامی داشت؛ بی تردید فقدان ایشان ضایعه عظیم و بزرگ برای حوزه، دانشگاه و نظام بانکی است.
ضمن پاسداشت خدمات ارزنده و ماندگار فقید دکتر سید عباس موسویان در حوزههای مختلف مالی و بانکی، درگذشت ایشان را به خانواده معزز و بزرگوار و عموم همکاران شبکه بانکی و بازار سرمایه صمیمانه تسلیت عرض مینمایم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده مکرم صبر و شکیبایی مسألت دارم.
اسماعیل للـهگانی
مطالب مرتبط

حذف یارانه ۱۸ میلیون نفر با حذف سه دهک پردرآمد
30 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود
30 فروردین 1404
ورود دوفروند ایرباس به ناوگان هوایی کشور
30 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید