تصویر روز: بیمارستان نیکان آمادگی همه جانبه خود را جهت تامین کلیه هزینه های درمانی و بازتوانی خانم «کیمیا علیزاده» اعلام کرد.
دکتر سیروس تابش مدیر عامل بیمارستان نیکان با اعلام این خبر افزود: یکی از مسئولیت های اجتماعی بیمارستان نیکان حمایت از ورزشکاران، نخبگان و هنرمندانی است که در تاریخ ایران عزیزمان افتخار آفرینی نمودند. لذا بدینوسیله اعلام میدارم خانم کیمیا علیزاده –اولین بانوی مدال آور تاریخ المپیک ایران عضو افتخاری بیمارستان نیکان بوده و بیمه مکمل طلایی درمان که مشتمل بر تامین کلیه هزینه های درمانی و بازتوانی وی میباشد، از سوی بیمارستان به وی اهدا می گردد.
دکتر تابش همچنین از کلیه صاحبین صنایع و سازمان های ارائه دهنده خدمات اجتماعی و درمانی دعوت کرد تا به منظور گرامیداشت دستاوردهای ارزشمند نخبگان و ورزشکاران و هنرمندان که منجر به دریافت تندیس، مدال و یا جایزه بین المللی می گردد، خدمات و یا محصولات خود را به صورت افتخاری به آنان اهدا نمایند تا بتوانیم با همبستگی ملی، بستر مناسبی جهت شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای جوانان ایرانی مهیا سازیم .
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405


دیدگاهتان را بنویسید