
تصویر روز: وزیر راه و شهرسازی در پی نامه وزیر گردشگری به وی، طی نامه ای به معاون حمل و نقل خود خواستار برخورد جدی با افزایش نرخ پروازها برخلاف توافقات این وزارتخانه با ایرلاینها شد.
به گزارش مهر ، به دنبال نامه دو هفته قبل علیاصغر مونسان، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به وزیر راه و شهرسازی در خصوص افزایش نرخ پروازها و درخواست او از محمد اسلامی برای توقف این روند، وزیر راه و شهرسازی در نامهای به شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، خواستار برخورد با این موضوع شد.
مونسان وزیر گردشگری اول آبان در نامهای به اسلامی وزیر راه نوشت: «همانگونه که استحضار دارید شرکتهای هواپیمایی در اکثر مسیرهای داخلی بر خلاف دستور جنابعالی، مبنی بر لغو افزایش نرخ پروازها، قیمت خدمات خود را بیش از ۱۰۰ درصد و تحت عنوان کف قیمت افزایش دادهاند، ضمن آنکه دفاتر خدمات مسافرتی را نیز بهصورت مستمر تهدید بهقطع سیستم فروش یا ابطال قراردادهای همکاری فیمابین میکنند. لذا خواهشمند است، دستور فرمائید در خصوص توقف رویه ناصحیح و ناصواب معموله اقدامات لازم بهعمل آید.»
بهدنبال این نامه، وزیر راه و شهرسازی به صورت مکتوب به شهرام آدمنژاد معاون حمل و نقل این وزارتخانه دستور داده است تا ضمن بررسی این موضوع، با موارد خلاف عمل با تصمیمات منعقده برخورد کند.
در دستور مکتوب وزیر راه و شهرسازی به معاون حمل و نقل این وزارتخانه آمده است: «باید شخصاً پیگیری و رسیدگی نمائید آنچه ابلاغ شده است و جمعبندی جلسه مشترک بود باید عمل شود و موارد خلاف عمل با تصمیمات منعقده باید برخورد شود.»
مطالب مرتبط

توزیع برنج وارداتی هندی و پاکستانی با قیمت مصوب
22 شهریور 1404
هزینه تبلیغات به ازای هر گردشگر در ایران فقط ۳۰ سنت است
21 شهریور 1404
منتظر بارشهای سیلآسا در این استانها باشید
21 شهریور 1404
ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید