
تصویر روز: مقامات سنگاپوری برای پیشگیری از حملات سایبری، دسترسی به اینترنت را برای دولتی ها محدود می کنند.
دولت سنگاپور بر اساس اجرای یک طرح جدید قرار است که استفاده اینترنت را برای کارمندان دولت در محل کار ممنوع کند. علت اصلی اجرای این سیاست، جلوگیری از حملات سایبری و جاسوسی است. در حال حاضر اتصال رایانه ها به شبکه اینترنت در بعضی از وزارت خانه های این کشور قطع شده است.
همچنین «دیوید کو» رئیس آژانس امنیت سایبر سنگاپور اعلام کرد، مقامات دولتی به دلیل جدی بودن خطر حمله سایبری استفاده از اینترنت را برای رایانه های دولتی ممنوع و محدود خواهند کرد.
به گزارش مهر این در حالی است که تحقیقات نشان می دهد، کشورهای جنوب شرق آسیا با خطر جدی حمله سایبری روبرو هستند. در راستای این طرح، دسترسی به وب سایت ها برای کارمندان دولتی محدود خواهد شد. اکنون نگرانی ها به دلیل کاهش بهره وری کارمندان با محدود شدن دسترسی آنها به اینترنت افزایش یافته است.
مطالب مرتبط

پیام تبریک رهبر انقلاب به تیم ملی کشتی آزاد
25 شهریور 1404
زمان ورود اولین محموله بنزین سوپر مشخص شد
25 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۵ شهریور
25 شهریور 1404
ورود بیش از یک میلیون گردشگر سلامت به کشور
25 شهریور 1404
مهلت ۱۰ روزه پلیس برای رفع نقص خودروهای دودزا
25 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید