
تصویر روز: شبکه خبری سیانان به نقل از مشاوران ترامپ نوشته که وی قصد ترک کاخ سفید حتی پس از مراسم تحلیف جو بایدن را ندارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری سیانان در مطلبی به نقل از مشاوران دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ترامپ عصبانی بوده و قصد دارد حتی پس از مراسم تحلیف جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز از ترک کاخ سفید امتناع کند.
سیانان به نقل از منابع آگاه نوشت که ترامپ به چند مشاور خود گفته است که در روز تحلیف جو بایدن از ترک کاخ سفید امتناع خواهد کرد.
یکی از مشاوران ترامپ در این باره گفت: ترامپ به هر حال قصد دارد کاخ سفید را ترک کند ولی اکنون فقط عصبانی است. دستیاران از این صحبتهای ترامپ نگران شدند اما کمتر کسی باور دارد که ترامپ واقعا تا آخر بر ماندن در کاخ سفید بخواهد پافشاری کند.
کاخ سفید هیچ توضیحی در این مورد نداده است.
کالج الکترال در نشست دوشنبه خود رسما پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات را در انتخابات جنجالی 3 نوامبر تایید کرده است اما ترامپ هنوز حاضر به پذیرش شکست در انتخابات نشده و این در حالی است که بایدن قصد دارد 20 ژانویه رسما قدرت را در دست بگیرد.
مطالب مرتبط

پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
بخش مسکن تا دو سال آینده همچنان درگیر رکود است
09 شهریور 1404
500 میلیون معدل حساب در بانک صادرات برگ برنده «تویوتا برقی»
09 شهریور 1404
برگزاری دوره آموزشی «تعالی سازمانی» در بیمه ملت
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید