
تصویر روز: یک منبع مطلع خبر پیشنهاد ۱۵ میلیارد دلاری آمریکا به ایران را تکذیب کرد و گفت: آمریکا چنین پیشنهادی نداده است و این موضوع صحت ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، يک منبع مطلع در گفتگو با نورنیوز گفت: در روزهای اخیر برخی رسانهها اخباری را منتشر کرده بودند مبنی بر اینکه دولت آمریکا به ایران پیشنهاد داده تا در ازای آزادسازی ۱۵ میلیارد دلار از داراییهای کشورمان در اروپا، غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم متوقف شود.
بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، پیش از این دولت موظف شده بود که به دلیل نقض تعهدات برجامی طرف غربی، در گام اول اقدام به غنیسازی ۲۰ درصد کند و در صورت لغو نشدن تمامی تحریمها تا پایان ضربالاجل ۵ اسفند ۹۹، در گام دوم اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و نظارتهای فراپادمانی معاهده ان.پی.تی را متوقف نماید.
مطالب مرتبط

اعلام برنامه های هفته میراث فرهنگی
21 اردیبهشت 1404
مقام آمریکایی:مذاکرات با ایران دلگرمکننده بود
21 اردیبهشت 1404
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ساعاتی پیش آغاز شد
21 اردیبهشت 1404
زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
21 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید