تصویر روز ـ حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران با حضور در میز اقتصادی صدا و سیما در سخنانی صریح اعلام کرد: مشکل اصلی از همان ابتدا از جایی آغاز شد که اجازه ندادند نان با قیمت واقعی به دست مردم برسد و اکنون نه مردم راضی هستند، نه نانوایان و نه حتی دولت.
به گزارش مهر، وی با اشاره به رویه قانونی قیمتگذاری در سایر صنوف افزود: در تمام اصناف، ضریب سود قانونی طبق آنالیز قیمت نهایتاً توسط سازمان حمایت از مصرفکنندگان تصویب میشود. اما در مورد نان این روند نادیده گرفته شده و قیمت به شکل یارانهای و غیرواقعی باقی مانده است.
رئیس اتاق اصناف تهران تأکید کرد: با وجود نرخ تورم، افزایش هزینههای کارگری و سایر مخارج، باید توجه کرد که هزینه نانوایان از سایر صنوف مستثنی نیست. متأسفانه دولت نرخهایی را که ما پس از آنالیز دقیق ارائه کردهایم نمیپذیرد و بهصورت دستوری نرخهایی غیرواقعی را اعمال میکند.
رستگار افزود: ما کارشناسانی داریم که ذینفع نیستند و فرآیند قیمتگذاری را بر مبنای واقعیات اقتصادی انجام میدهند. اما نقشآفرینی اتحادیهها و اتاقهای اصناف بهشدت تضعیف شده است و این برخلاف اصل ۴۴ قانون اساسی و تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص واگذاری امور اقتصادی به بخش خصوصی است.
وی با اشاره به ساختار مدیریتی موجود در صنعت نان گفت: در حوزه نان سنتی و حجیم، سه اتحادیه مسئول هستند، اما تصمیمگیریها از دست این نهادها خارج شده و سامانهای به نام نانینو جایگزین آنها شده است. این در حالی است که اساساً باید کار صنفی به صنف سپرده شود و اتحادیهها پاسخگو باشند.
رستگار با اشاره به تفاوت نرخها در نانواییهای مختلف تصریح کرد: امروز وقتی به نانواییهای مختلف میرویم، با قیمتهای متفاوتی مواجه میشویم. این آشفتگی نتیجه عدم پذیرش نظرات کارشناسی اتحادیهها و اجرای سیاستهای سرکوب نرخ است.
وی ادامه داد: در حال حاضر اتحادیهها هیچ نقشی در تعیین سهمیه آرد ندارند و این وظیفه به سامانه نانینو و سایر نهادهای دولتی واگذار شده است. این در حالی است که ما باور داریم مدیریت واحد توزیع، تولید، طبخ، قیمتگذاری و نظارت باید در اختیار اصناف و اتحادیهها باشد. ورود چند دستگاه باعث تداخل در مسئولیتها و ضعف در اجرای وظایف شده است.
رئیس اتاق اصناف استان تهران اظهار داشت: علت اصلی تخلفات نانواییها یکی قیمتگذاری دستوری است و دیگری چند نرخی بودن آرد. این وضعیت مانع شکلگیری رقابت سالم برای تولید نان با کیفیت و قیمت مناسب میشود.
او تأکید کرد: وقتی نرخ نان غیرواقعی است، طبیعی است که برخی نانوایان برای جبران هزینهها به کاهش وزن نان یا دیگر روشها روی بیاورند. ما تضمین میکنیم که اگر مسئولیت به اتحادیهها واگذار شود، نظارت بهتری صورت خواهد گرفت و تخلفات کاهش مییابد.
رستگار با بیان اینکه کیفیت نان نیز به یکی از دغدغههای جدی مردم تبدیل شده، گفت: برخی نانهایی که امروز تولید میشوند، نهتنها غیرقابل مصرفاند، بلکه باعث اتلاف و دورریز میشوند. کیفیت نان مستقیم با سلامت مردم مرتبط است.
وی خاطرنشان کرد: ضروری است که نقش اتحادیهها بهعنوان نمایندگان بخش خصوصی به رسمیت شناخته شود. تعیین سهمیه آرد، نظارت بر تولید و تعیین نرخ باید در اختیار اتحادیهها باشد، نه سامانه نانینو و نهادهای دیگر.
رستگار همچنین تأکید کرد: ما بارها اعلام کردهایم که اگر متولی واحد و پاسخگو برای سامانه نانینو مشخص شود، و این مسئولیت به اتحادیهها واگذار گردد، کارآمدی و شفافیت بیشتری حاصل خواهد شد. چندگانگی در تصمیمگیری فقط موجب سردرگمی و نارضایتی خواهد بود.
وی در پایان با ارائه راهکاری برای حل بحران موجود گفت: بهترین پیشنهاد ما حذف قیمتگذاری دستوری و تخصیص مستقیم یارانه به مردم است. همچنین واگذاری اختیار تعیین نرخ به استانها نیز میتواند چالشبرانگیز باشد و به بیثباتی قیمتها دامن بزند.
تصویر روز ـ رضا اکبری رئیس سازمان راهداری با اشاره به نارضایتی رانندگان کامیون طی روزهای اخیر، اظهار کرد: در ماههای اخیر جلسات منظمی با اصناف و تشکلهای صنفی حملونقل برگزار و بخشی از مشکلات رانندگان شناسایی و رفع شد.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم، تصمیمگیری درباره توزیع عادلانه بار بود که با استقبال رانندگان مواجه شد، همچنین نرخ تنکیلومتر بهخلاف روال سالهای گذشته، دو بار در سال گذشته بهروزرسانی شد. موضوع مالیات بر ارزش افزوده شرکتهای حملونقل نیز با تصویب مجلس حل شد. این جلسات همچنان ادامه دارد و رسیدگی به سایر مطالبات در دستور کار است.
اکبری افزود: در روزهای اخیر موضوعاتی مانند کمبود سوخت، حق بیمه رانندگان و تأخیر چندماهه در پرداخت کرایهها، به دغدغههای جدی رانندگان تبدیل شده است. یکی از مهمترین مطالبات، پرداخت بهموقع کرایه بود که در همین هفته تصمیم مناسبی برای آن اتخاذ شد، همچنین برای توزیع عادلانه بار در استانها نیز اقدامات جدیدی برنامهریزی شده است. بسیاری از این مشکلات از گذشته باقی مانده است و برخی نیز در سالهای اخیر شکل گرفتهاند.
رئیس سازمان راهداری با اشاره به طرح سهنرخیشدن گازوئیل، تأکید کرد: هنوز تاریخ اجرای این طرح مشخص نیست و مسئولان ارشد دولت نیز تصمیمی دراینباره نگرفتهاند و ما تأکید داریم که به رانندگانی که سالم و منظم کار میکنند، سوخت کافی و بهقیمت مصوب تعلق بگیرد.
منبع: مهر
تصویر روز ـ محمدرضا فرزین؛ رئیسکل بانک مرکزی در جریان سفر خود به عمان اظهار کرد: روند تجارت بین ایران و عمان به حوزه پولی و بانکی گره خورده است و برای همکاریهای پولی و بانکی باید سازوکارهای تجاری را نیز بررسی کنیم.
به گزارش تسنیم، وی با ابراز اینکه “چالشهایی برای تجار ایرانی و همچنین بانک مرکزی در عمان وجود دارد که در حال بررسی و حل آنها هستیم.”، گفت: یکی از مسائل بحث خط کشتیرانی بود که توافقات خوبی در این زمینه صورت گرفت. خط کشتیرانی از بندر چابهار به عمان راهاندازی شده است که گام مؤثری برای تسهیل تجارت و کاهش هزینههای حملونقل خواهد بود.
او افزود: در مذاکراتی که انجام شده است، طرفین برای اختصاص فضایی ویژه مانند بندر اختصاصی جهت فعالیتهای تجاری ایران به توافق اولیه رسیدند.
فرزین با بیان اینکه یکی از موانع جدی فعالیت تجار ایرانی در عمان، مشکل ضمانتنامهها بود، اعلام کرد: قرار است با حضور تجار ایرانی و عمانی در جلسهای مشترک، راهکار عملی برای این موضوع پیدا شود.
رئیسکل بانک مرکزی در ادامه گفت: ما همچنین با طرف عمانی در حال بررسی امکان ایجاد بانک و توسعه فعالیتهای پولی مشترک هستیم که میتواند زمینهساز تسویه مالی آسانتر و تبادلات پولی مستقیم شود و مذاکرات خوبی هم دراینباره داشتهایم.
فرزین با یادآوری اینکه موضوع دیگر انتقال پول است، اضافه کرد: برای رفع این موضوع بهدنبال این هستیم که مانند تجربهای که با برخی کشورها داشتیم، کارت گردشگری تعریف کنیم تا عمانیها در ایران و یا بالعکس بتوانند بهراحتی پول جابهجا کنند.
وی افزود: بهطورکلی بر تمام موضوعات پولی و بانکی مروری داشتیم و به این توافق رسیدیم که هم عملیات تسویه و هم عملیات انتقال باید تسهیل شود.
فرزین در پایان گفت: این مذاکرات مثبت، اقداماتی که توافق شد و یا در دستور کار قرار گرفت، بهدلیل حضور رئیس جمهور در عمان بود؛ وقتی روابط سیاسی خوبی برقرار میشود، طبیعتاً بر بهبود روابط اقتصادی و پولی ـ بانکی نیز تأثیرگذار است. حضور آقای رئیس جمهور و تأکیدات ایشان و همچنین صحبتهایی که با سلطان عمان داشتند قاعدتاً کمککننده ما در مسیر گشایشهای پولی و بانکی خواهد بود.
تصویر روز ـ به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، محمد وطنپور در میزگرد ارتباط صنعت و دانشگاه در مراسم «روز اقتصاد علامه» در جمع اساتید، دانشجویان و کارآفرینان در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی(ره) گفت: امیدواری به استفاده از استعدادهای دانشآموختگان دانشگاههای برتر کشور در دستگاههای اجرایی وجود دارد. استعدادهای فراوانی در میان نخبگان و دانشجویان و دانشآموختگان جوان کشور وجود دارد و با تداوم همین مسیر، کشور از ظرفیت نیروها و سرمایههای انسانی بااستعداد بهرههای فراوان خواهد برد.
وی با توصیه به دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته اقتصاد برای ورود به بازار کار حرفهای، گفت: در سازمانهای حرفهای و رسمی، ذهنیت با دوران دانشجویی و دانشگاهی متفاوت است و میطلبد که با جدیت بیشتری برای تطابق یافتن با فضای واقعی کار تلاش کنند و نباید از برخی ناملایمات ناامید بود.
وطنپور افزود: آنچه که در دانشگاه آموخته میشود به طور طبیعی با نیازهای واقعی جامعه و بازار کار تطابق دقیق ندارد و از این رو دانشآموختگان رشته اقتصاد که وارد حوزههای حرفهای پول، بانک و بیمه میشوند، توصیه میشود قبل از هر چیز یک تئوری دقیقی از فضای کاری خود تدوین کنند و یک مبنای منطقی را هدف بگیرند.
وی گفت: باید تلاش شود تا در کنار تئوریهای اقتصادی، از بخشهای اجرایی و عملیاتی مالی و حسابداری نیز غافل نشده و حداقل به لحاظ تئوریک از این مباحث دور نماند.
وطنپور با اشاره به ضرورت توجه به مباحث حقوقی در بنگاههای مالی و اقتصادی نیز گفت: موضوعات و مباحث حقوقی برای دانشآموختگان اقتصاد یک ضرورت است و در واقع یک اقتصاددان آشنا به حسابداری و مالی و همچنین داشتن دانش حقوقی که روابط حقوقی بنگاههای اقتصادی را با یکدیگر تنظیم میکند، در بازار کار بسیار حائز اهمیت است.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران به آشنایی با محاسبات اقتصادی برای به کارگیری تواناییهای اقتصادی در بازار کار را از دیگر نیازهای دانشآموختگان اقتصاد عنوان کرد و افزود: داشتن استعداد و روان سالم بستر مهم فراگیری و استفاده از دانش فنی و تجربه افراد باتجربه و با سابقه در محیط کار است.
وی با اشاه به فرآیند جذب نخبگان دانشگاههای بزرگ کشور در بانک صادرات ایران، اظهار امیدواری کرد که بتوان از وجود دانشآموختگان دانشکده اقتصاد علامه به عنوان یکی از دانشکدههای برتر اقتصادی دانشگاههای کشور، در جمع کارکنان نخبه و باانگیزه بانک صادرات ایران بهرهمند شد.
بنا براین گزارش بانک صادرات ایران از فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبائی، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران، امیرکبیر و خواجه نصیرالدین طوسی و همچنین فارغالتحصیلان مقطع دکتری واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران در رشتههای مرتبط برای تصدی مشاغل تخصصی واحدهای ستادی، دعوت به همکاری میکند.
رشتههای مورد نیاز در این فراخوان، مهندسی کامپیوتر (تمامی گرایشها)، مهندسی صنایع، آمار، ریاضی، حسابداری (تمامی گرایشها)، اقتصاد، مدیریت (گرایشهای منابع انسانی، مالی و بازاریابی)، حقوق (تمامی گرایشها)، اعلام شده است.
علاقهمندان میتوانند برای اطلاع از شرایط و مزایای این همکاری به صفحه اصلی سایت بانک صادرات ایران به نشانی: www.bsi.ir مراجعه کنند.
تصویر روز ـ به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک به عنوان بزرگترین حامی مالی صنعت خودرو و باتجربهترین بانک با ارائه انواع محصولات راهبردی در پشتیبانی از شرکتهای بزرگ خودرویی و قطعهسازان اصلی کشور، سالها تجربه و دانش فنی در بانکداری و تأمین مالی زنجیره تأمین، آخرین دستاوردها و خدمات بانکی خود را در بیستمین نمایشگاه بینالمللی قطعات، لوازم و مجموعههای خودرو به فعالان صنعت خودرو ارائه میدهد.
بانک صادرات ایران در بیستمین نمایشگاه بینالمللی قطعات، لوازم و مجموعههای خودرو، علاوه بر استفاده از توان کارشناسان در بخشهای مختلف بازاریابی و بانکداری غیرحضوری، از ظرفیت برخی شرکتهای ابزاری خود از جمله، «کارگزاری بانک صادرات ایران»، «بیمه سرمد»، «تأمین سرمایه سپهر»، «گروه سرمایهگذاری سپهر صادرات»، «واسپاری سپهر صادرات» و «پرداخت الکترونیک سپهر» از 8 تا 11 خرداد ماه سال جاری در سالنهای ۱۰ و ۱۱ محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران میزبان فعالان بازار سرمایه و علاقهمندان به صنعت خودرو است.
تصویر روز ـ نماد خساپا امروز با رشد ۱.۵ درصدی همراه بوده و بررسی آمار کدال نشان می دهد این نماد در بازه زمانی یک ماه گذشته رشد بیش از ۵۰ درصدی را تجربه کرده است.
بررسی عملکرد ماهانه خساپا نشان میدهد این نماد در ۳ ماه گذشته بازدهی ۴۶ درصدی داشته و در بازه یکساله نیز رشد چشمگیر ۹۴ درصدی را تجربه کرده است.
تصویر روز ـ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، استاندار را مسئول همه امور استان همچون تولید، محیط زیست، خدمات شهری، بازارچههای مرزی و دیپلماسی استانی خواندند و گفتند: البته با وجود تأکید بر این اصل در دولتهای مختلف، رؤسای جمهور به علت مخالفت برخی وزرا نتوانستند آن را به طور کامل حاکم کنند اما باید به استانداران اختیار داده شود تا آنها بتوانند در خصوص مسائل، تصمیمگیری و اقدام کنند.
ایشان با اشاره به سرشار بودن کشور از فرصتها و عاری بودن فضای عمومی از چالشهایی همچون جنگ، بیماری فراگیری مانند کرونا، مشکلات حادّ امنیتی و اختلافات جناحی و سیاسی پر رنگ خاطرنشان کردند: علاوه بر این، کشور از ظرفیت عظیم نیروی انسانی جوان، تحصیلکرده و کارآمد برخوردار است که هر دستگاهی این ظرفیت را شناسایی و از آن استفاده کرد، پیشرفتهای ملموسی رقم خورده است.
رهبر انقلاب از عضویت ایران در مجامع مهم منطقهای و جهانی همچون شانگهای و بریکس و سکانداری وزارت کشور به دست وزیری که شناخت خوبی از مناطق مختلف کشور دارد، بهعنوان فرصتهایی دیگر یاد کردند و با توصیه به انتخاب مدیرانی برخوردار از روحیه خدمت و سلامت نفس برای پیشبرد امور، گفتند: اگر مدیرانی با این روحیات برای استان انتخاب کنید هیچ فرصتی برای کار و پیشرفت از دست نخواهد رفت.
ایشان با تأکید بر پرهیز استانداران از فعالیتهای حاوی تعارض منافع همچون تجارت شخصی در دوره کوتاه خدمت، مراقبت از سلامت کشور و مبارزه با فساد را ضروری دانستند و افزودند: برخی سعی کردند ثابت کنند که فساد در جمهوری اسلامی به قول خودشان سیستمی است در حالی که چنین چیزی دروغ است و دستگاه سالم است اما رگههای قوی یا ضعیف فساد در برخی بخشها وجود دارد که باید با آن موارد قاطعانه مبارزه کرد.
حضرت آیتالله خامنهای مبارزه با فساد را از وظایف قطعی مدیران ارشد دانستند و با تأکید بر اینکه شرط لازم و اول مبارزه با فساد، دور بودن مسئولان و خانوادههایشان از عوامل فسادزا است، افزودند: ضرر و زیان دچار شدن یک مسئول به فساد به علت جایگاه حساسی که در آن قرار دارد مضاعف و عذاب آن نیز در پیشگاه الهی دوچندان است البته همچنانکه در پیام مفصل و مهم چندین سال قبل تأکید کردم فساد همچون اژدهایی هفتسر است که به آسانی از بین نمیرود و مبارزه با آن را باید ادامه داد.
ایشان در توصیهای دیگر، مسئولان و استانداران را به حضور در میان مردم و گرم گرفتن با آنها و شنیدن با حوصله سخنان حتی تند مردم سفارش کردند و افزودند: این کار باعث جلب محبت مردم به شما و کمک آنها در مواقع حساس خواهد شد.
رهبر انقلاب همچنین استانداران را به تشرّع، اجتناب از محرمات الهی و اقبال به آیینهای دینی، اهتمام به تحقق شعار سال و مبارزه جدی و هماهنگ با قاچاق کالا توصیه کردند.
در ابتدای این دیدار، آقای «اسکندر مؤمنی» وزیر کشور ضمن بیان گزارشی از برنامههای در دست اقدام گفت: سرمایهگذاری برای تولید، محرومیتزدایی، اشتغالزایی، مردمداری و مهرورزی به مردم و ارتباط با طبقات مختلف، جوانگرایی، دیپلماسی اقتصادی و ارتباط با همسایگان، ساماندهی اتباع بیگانه و تأمین امنیت پایدار از جمله برنامهها و اولویتهای وزارت کشور است.
تصویر روز ـ دکتر حسین رستگار با تأکید بر اهمیت همزمان «حلیت» و «سلامت» در فرآوردههای غذایی، اظهار داشت: مطالعات انجامشده نشان میدهد گونههایی مانند کوسه، مارماهی و شمشیرماهی، بهدلیل قرار داشتن در سطوح بالای زنجیره غذایی و طول عمر بالا، مستعد تجمع زیستی فلزات سنگین مانند جیوه، کادمیوم و سرب در بافتهای خود هستند.
وی افزود: این عناصر از طریق تغذیه و محیط زیست وارد بدن این ماهیان شده و در بافتهای آنها انباشته میشود؛ در نتیجه، در صورت مصرف توسط انسان، میتوانند به بدن منتقل شده و آثار زیانباری بر سلامت داشته باشند. در حالی که میزان انباشت فلزات سنگین و مواد مضر در ماهیان حلالگوشت بسیار کمتر است، ماهیان حرامگوشت معمولاً دارای مقادیر بیشتری از این ترکیبات مضر هستند و مصرف آنها میتواند سلامت را تهدید کند.
به گزارش ایسنا، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال با اشاره به اینکه کنسرو ماهی یکی از محصولات پرمصرف در سبد غذایی خانوارهاست، گفت: بر اساس الزامات ابلاغشده از سوی سازمان غذا و دارو، تولیدکنندگان موظفاند تنها از گونههای مجاز شرعی و دارای سطوح ایمن آلایندهها استفاده کنند.
به گفته رستگار، کارشناسان حوزه غذا در مراحل مختلف تولید و واردات، ترکیب گونهای محصولات را بررسی کرده و در صورت مغایرت، از صدور مجوز عرضه جلوگیری میشود.
وی تأکید کرد: شناسایی گونههای مورد استفاده از طریق روشهای آزمایشگاهی امکانپذیر است و این موضوع یکی از محورهای اصلی کنترل در این مرکز به شمار میرود.
او به مصرفکنندگان توصیه کرد که هنگام خرید کنسرو ماهی، حتماً به اطلاعات مندرج بر روی برچسب، بهویژه نوع گونه، شماره پروانه ساخت و نام کارخانه توجه کنند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رستگار افزود: درج دقیق گونه ماهی و برخورداری از مجوز معتبر، از جمله شاخصهایی است که میتواند اطمینان نسبی از سلامت محصول را برای مصرفکننده فراهم کند.
تصویر روز ـ هر قطعه سکه امامی با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، ۷۳ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان شد.
به گزارش خبرآنلاین، هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار تهران نیز با افزایش ۴۳ هزار تومانی به قیمت ۶ میلیون و ۵۰۴ هزار تومان به فروش رفت.
قیمت انواع سکه و طلا را ساعت ۱۱ امروز هفتم خرداد ۱۴۰۴ را مشاهده می کنید:
نوع | قیمت |
سکه امامی | ۷۳ میلیون و ۳۱۰هزار تومان |
سکه بهار آزادی | ۶۷ میلیون و ۸۱۵ هزار تومان |
نیم سکه | ۴۲میلیون و ۲۰۰ هزار تومان |
ربع سکه | ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان |
سکه گرمی | ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان |
گرم طلای ۱۸ عیار | ۶ میلیون و ۵۰۴ هزار تومان |
گرم طلای ۲۴ عیار | ۸ میلیون و ۶۷۱ هزار تومان |
مثقال طلا | ۲۸ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان |
اونس طلا (دلار) | ۳۳۱۲.۸۴ |
تصویر روز ـ به نقل از ستاد خبری نمایشگاه، علیرضا نسائی کارشناس عالی فرهنگی هنری و دبیر اجرایی جشنواره فرهنگی-سنتی گل و گلاب ۱۴۰۴، با اعلام مطلب فوق افزود: این رویداد از ششم تا سیزدهم خردادماه سال جاری در فرهنگسرای ملل (بوستان قیطریه) برگزار خواهد شد.
نسائی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «این جشنواره با هدف احیای سنتهای اصیل ایرانی و معرفی فرآیند تولید گلاب، فضایی منحصر بهفرد از رایحهی گلهای محمدی، دیگهای جوشان گلابگیری و شربتهای گیاهی را به پایتخت میآورد.»
وی افزود: «یکی از نقاط عطف این رویداد، مراسم اهدای گلاب تولیدشده به آستان مقدس امامزاده صالح (ع) است که نشاندهنده پیوند عمیق میان طبیعت، سنت و معنویت در فرهنگ ایرانی است.»
علیرضا نسائی دبیر اجرایی این جشنواره در ادامه به محورهای اصلی برنامههای این رویداد
اشاره کرد و گفت:آیین گلابگیری سنتی با دیگهای مسی به صورت روزانه، نمایشگاه تخصصی عرضه محصولات محلی، گلاب و عرقیجات گیاهی مرغوب، نمایش و فروش صنایع دستی، عکاسی با لباسهای سنتی در فضایی کاملاً ایرانی، آیین گل غلطان (مراسم سنتی برای نوزادان )، اجرای موسیقی محلی و برنامههای شبانه، اجرای آیین عروسی سنتی )حنابندان با موسیقی زنده)، کارگاه آموزشی روانشناسی (دکتر فتوت)
و کارگاه آموزشی طب سنتی ( دکتر خیراندیش – پدر طب سنتی ایران ) که با زمانبندی مناسب طراحی شدهاند، در طول مدت برگزاری جشنواره به اجرا درخواهند آمد.
نسائی در پایان تأکید کرد: «این رویداد با همکاری فرهنگسرای ملل، شورای اسلامی و شهرداری بّرزُک کاشان برگزار میشود و فرصتی بینظیر برای تجربهی فرهنگ اصیل و غنی ایرانزمین فراهم میکند.»