تصویر روز: مدیرعامل بیمه رازی در تعطیلات اخیر هم پاسخگوی شبکه فروش و پیگیر رفع مشکلات آنان بود.
دکتر علی جباری در پاسخ به مشکلات عنوان شده از سوی نمایندگان و شبکه فروش در فضای مجازی در خصوص صندوق حمایتی و افزایش مهلت تسویه صندوق گفت: من معتقدم در این شرایط بحرانی و اقتصادی نامناسب و تعطیلی کسب و کارها باید از شبکه نمایندگی بیمه رازی حمایت شود و مراتب را به معاونین شرکت ابلاغ کرده ام.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه رازی ، وی در پاسخ به نماینده دیگری در خصوص اتمام اعتبار پروانه های نمایندگی در ایام کرونا و با توجه به اینکه به چندین سازمان جهت تکمیل مدارک باید مراجعه کنیم ، تصریح کرد : با توجه به شرایط موجود، موافقت خود را در جهت مساعدت و حمایت از شبکه نمایندگی پرتلاش شرکت اعلام میدارم.
وی افزود مطلب را به مدیریت مربوطه ارجاع داده تا از حیث ضوابط و یا محدویت های احتمالی که طرف بیمه مرکزی میتواند طرح شود موضوع را بررسی نمایند تا درصورت نیاز به اخذ مجوز یا مصوبه، اقدامات لازم صورت پذیرد و سپس اعتبار کلیه پروانه های نمایندگی بصورت یکجا بمدت یک سال تمدید گردد.
مطالب مرتبط
مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
15 شهریور 1405
بانک صادرات ایران خزانهدار سکوهای آنلاین طلا و نقره شد
15 شهریور 1405
قرعهکشی طرح فروش فوق العاده محصولات سايپا برگزار شد
15 شهریور 1405
مهلت واردات خودرو برای ایرانیان خارجنشین تا پایان ۱۴۰۵
15 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید