
تصویر روز: مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت هرشانه تخم مرغ ۳۰عددی در بازار به ۵۵ تا ۶۵ هزارتومان رسیده است.
براساس مشاهدات میدانی از خرده فروشی های سطح شهر تهران قیمت هرشانه ۳۰ عددی تخم مرغ به وزن دو کیلوگرم ۵۵ تا ۶۵ هزارتومان است. این یعنی هر عدد تخم مرغ با قیمت حدود ۱۸۰۰ تا ۲۱۰۰ تومان به دست مصرف کنندگان می رسد.
گفتنی است حدود دو ماه پیش قیمت این کالای پروتئینی پرمصرف در بازار حدود ۴۵ هزارتومان، اواخر شهریور قیمت آن به ۵۰ تا ۵۵ هزارتومان و کمتر از ۱۰ روز پیش نیز قیمت هرشانه ۳۰ عددی تخم مرغ به بیش از ۵۵ هزارتومان رسید.
به گزارش ایسنا افزایش قیمتی که فعالان صنعت طیور علت آن را دلال بازی، شفاف نبودن سیستم توزیع، عدم ابلاغ قیمت مصوب براساس افزایش هزینه های سال جدید، بالا رفتن هزینه های تولید آب، برق، گاز، کرایه حمل و نقل و نظایر آنها، حذف چندین میلیون قطعه مرغ تخم گذار از ابتدای سال و دستوری بودن قیمت ها می دانند.
مطالب مرتبط

پیام تبریک رهبر انقلاب به تیم ملی کشتی آزاد
25 شهریور 1404
زمان ورود اولین محموله بنزین سوپر مشخص شد
25 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۵ شهریور
25 شهریور 1404
ورود بیش از یک میلیون گردشگر سلامت به کشور
25 شهریور 1404
مهلت ۱۰ روزه پلیس برای رفع نقص خودروهای دودزا
25 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید