تصویر روز: با حكم مشاور رييس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاري-صنعتي و ويژه اقتصادي، «محمدرضا اسکندری» به عنوان «سرپرست منطقه آزاد اروند» منصوب شد.
به گزارش تصویر روز «سعید محمد» در حکمی «محمدرضا اسکندری» را به عنوان «سرپرست جدید سازمان منطقه آزاد اروند» معرفی کرد.
طبق آنچه در حکم انتصاب محمدرضا اسکندری ذکر شده است، تجربه مدیریت کلان کشوری در سطوح مختلف و تخصص مرتبط در حوزه های اقتصادی و کشاورزی که نیاز امروز منطقه آزاد اروند و شهرهای آبادان و خرمشهر است مبنای انتصاب وی به این سمت بوده است.
گفتنی است؛ «محمد رضا اسکندری» وزیر اسبق جهاد کشاورزی در دولت نهم، خوزستانی و سیاست مدار و مدیر اجرایی ایرانی است.
وی پیش از این به مدت 12 سال مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر بوده است.
اسکندری متولد سال 1338 در اهواز، دانش آموخته کارشناسی مهندسی کشاورزی از دانشگاه چمران است و فعالیت سیاسی خود را از سال 1358 در جهاد سازندگی آغاز کرد.
وی همچنین از سال 1368 تا 1376 رییس سازمان جهاد سازندگی استان خوزستان بود.
پیش از وی «حسین گروسی» با حفظ مسئولیت خود به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مسئولیت سرپرستی سازمان منطقه آزاد اروند را نیز بر عهده داشت.
در نشست شورای معاونین سازمان منطقه آزاد اروند، «دکتر سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی ضمن تقدیر از زحمات «حسین گروسی»، حکم سرپرستی منطقه آزاد اروند را به «محمدرضا اسکندری» اعطا کرد.
مطالب مرتبط
بهترین زمان خوردن ماست برای سلامت روده
03 اسفند 1404
چرا علی کریمی از ادعایش برای سوزاندن قرآن عقبنشینی کرد؟
03 اسفند 1404
سالی 300 میلیارد مترمکعب آب باران هدر میرود
03 اسفند 1404

دیدگاهتان را بنویسید