gffff

پاركينگ خودروهای ناقص پارس خودرو بزودی خالی می شود

تصویر روز: معاون برنامه ريزي پارس خودرو از تكميل و تجاري سازي بيش از شش هزار خودروي اين شركت در تعطيلات نوروزي خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شركت پارس خودرو، سيد حميدرضا دشتي با اعلام اين خبر بر تلاش كاركنان شركت، براي تكميل خودروهاي ناقص كف پاركينگ اشاره كرد و گفت: در تعطيلات نوروزي تعداد۲۹۰۴۳ قطعه بر روي ۶۲۶۵ دستگاه خودرو از محصولات ناقص شركت نصب و تجاري سازي شد كه به ترتيب اولويت ثبت نام به مشتريان عزيز در حال تحويل است .
وي گفت: درحالي كه خيلي از مردم تعطيلات نوروزي را دركنار خانواده هاي خود سپري كردند، بخشي از كاركنان اين شركت براي جلب رضايت مشتريان و انجام تعهدات خود نوروز را در محل كارخود گذراندند تا بتوانيم به تعهدات خود به خوبي عمل كنيم.
معاون برنامه ريزي پارس خودرو ادامه داد: اين در حالي است كه اين شركت در سال ۱۴۰۰ به نسبت سال پيش از آن رشد توليد حدود ۵/ ۶ درصدي را تجربه كرد و در مجموع حدود ۱۰۹‌هزار و ۸۵۰ دستگاه انواع محصولات سواري را توليد كرد و به لحاظ تيراژ توانسته‌ايم توليد خود را نزديك به ۶‌هزار و ۸۰۰ دستگاه در سال ۱۴۰۰ به نسبت سال ۹۹ رشد دهيم.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد با برنامه ريزي هاي صورت گرفته انشاالله به زودي شاهد خالي شدن پاركينگ ها از محصولات ناقص و افزايش توليد و ارتقاي كيفيت خواهيم بود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *