بعلت تنوع فرهنگی و موقعیت جغرافیایی، ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان پخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو ازجمله این نان هاست.
عباس نوروزی افزود: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این نانهای سنتی و خوشمزه در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفرههای افطار روزه دارن هرمزگانی است.
بیشتر بخوانید: توزیع صد دستگاه تنور گازی در بشاگرد
فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نانهای سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.
مطالب مرتبط

دستور رئیس جمهور برای توقف فروش اینترنتی دارو
11 خرداد 1404
کیفیت آب شرب کاهش پیدا کرده است؟
11 خرداد 1404
سود سهام عدالت چه زمانی واریز می شود؟
10 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید