بعلت تنوع فرهنگی و موقعیت جغرافیایی، ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان پخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو ازجمله این نان هاست.
عباس نوروزی افزود: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این نانهای سنتی و خوشمزه در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفرههای افطار روزه دارن هرمزگانی است.
بیشتر بخوانید: توزیع صد دستگاه تنور گازی در بشاگرد
فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نانهای سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.
مطالب مرتبط
![پیام تشکر 1 tasleyat 1](https://tasvirrooz.ir/wp-content/uploads/2023/05/tasleyat-1-480x360.jpg)
پیام تشکر
01 مرداد 1403![مقایسه فیدلیتی و دیگنیتی، کدامیک را بخریم؟ 2 images 1720606967 668e60f74ed52](https://tasvirrooz.ir/wp-content/uploads/2024/07/images_1720606967_668e60f74ed52-480x360.jpg)
مقایسه فیدلیتی و دیگنیتی، کدامیک را بخریم؟
23 تیر 1403![حمید طلیمی، روزنامهنگار باسابقه اقتصادی، درگذشت 5 photo 2024 03 25 20 56 06](https://tasvirrooz.ir/wp-content/uploads/2024/07/photo_2024-03-25_20-56-06-480x360.jpg)
حمید طلیمی، روزنامهنگار باسابقه اقتصادی، درگذشت
17 تیر 1403![دلار ۵۸ هزار تومان شد 6 ریزش دلار](https://tasvirrooz.ir/wp-content/uploads/2023/12/dolar.red_-480x360.jpg)
دیدگاهتان را بنویسید