تعطیلی برف فقط به بالا شهر رسید

هنوز ۲۴ ساعت از اعلام تصمیم تعجب برانگیز مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران مبنی بر اعلام ممنوعیت ثبت نام در رشته علوم انسانی در دبیرستانهای تهران نگذشته بود که اولین برف پاییزی در نیمه شب بر روی زمین نشت تا یک برگ دیگر از سوء تدبیر آقای مدیر کل ورق بخورد.
بنا بر اعلام هواشناسی از روزهای گذشته آگاهی عمومی داده شده بود که از ابتدای هفته جاری هوای تهران رو به سردی خواهد رفت و برف تهران را فرا خواهد گرفت. این پیش بینی روز گذشته به حقیقت پیوست در نیمه های شب روز یکشنه و ساعت اولیه دوشنبه تهران سفید پوش شد.
مردم شهر تهران علاوه بر شوق چشمگیر سفیدی برف که در چشمانشان مشاهد می‌شد از شنیدن اینکه مسئولین شهری در خدمات رسانی عقب مانده اند و دچار غافلگیری شده‌اند نیز  متعجب بودند.
تعجب از اینجاست که مردم انتظار برف را داشتند اما ظاهرا مسئولین نه، و مانند بچه‌ای که مدرسه اش باز دیر شده باشد ساعتی پس از کار روزانه تازه در حال انجام امور مربوطه بودند. اما از همه تعجب بر انگیز تر تصمیم غیر کارشناسی و بدور از عدالت مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بود.
بنا بر اعلام خبرگزاریها و صدا و سیما مدارس پیش دبستانی و دبستانهای نوبت صبح منطقه یک تهران تعطیل اعلام شد اما جای سوال اینجاست مگر در منطقه دو و یا سه که آب و هوایی مانند منطقه یک دارند و از نظر شکل ساخت شهری ( سربالایی ها و سر پایینیهای کوچه ها) چیزی کمتر از منطقه یک ندارند برای رفت و آمد کودکان خردسال دبستانی و پیش دبستانی مشکلی وجود نداشت و بر اساس کدام معیار تمام مدارس پیش دبستانی و دبستانهای استان تهران و منطقه یک باید تعطیل باشد اما مناطق دیگر خیر.
آیا منطقه ۲۲ که هم از نظر دمای هوا سردتر و هم از نظر بارش برف حجم بیشتری را داشت و یا منطقه دو و سه که عینا شبیه منطقه یک هستند نباید تعطیل می‌شدند. آیا از شب گذشته امکان پیش بینی برای اطلاع رسانی عمومی وسیع مهیا نبود؟
همه اینها و آن تصمیم قطعا تعجب بر انگیز مبنی بر عدم تحصیل در رشته علوم انسانی آنچیزی که اروپای غرب و امریکا پیشرفت خود را مدیون این رشته هستند جای تجدید نظر در مدیریت آموزش پرورش شهر تهران را ایجاد نمی کند؟ کسانی که پس از گذشت ۵ سال از تصمیم برای ایجاد علوم انسانی بومی که امری بسیار مقدس بود، نه تنها نتوانستند به این خواسته عمومی  تحقق ببخشند بلکه اکنون با پاک کردن صورت مسئله ضمن کتمان ناتوانی خود،  یک گام دیگر به تصمیم گیری مانند مدیران کشورهای عقب مانده و توسعه نیافته نزدیک‌تر شدند.
کسانی که درک نمی‌کنند کودکان دبستانی و پیش دبستانی قطعا در این روز برای رفتن به مدرسه دچار چالش خواهند شد قطعا در تصمیم گیری‌های مهم‌تر ناتوان خواهند بود و وقت آن است که افراد مسئولیت پذیر و خلاق زمام امور را داشته باشند و کشور را از کورس تحول عقب نیاندازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *