bill gates

پولدارترین‌های صنعت تکنولوژی + عکس و مشخصات

تصویر روز: لقب پولدارترین انسان دنیا، سال‌هاست که به بیل گیتس موسس مایکروسافت تعلق دارد. بیل گیتس هم درمیان فعالان تکنولوژی رتبه اول را دارد و هم میان همه افراد دنیا صدرنشین است.

به گزارش اقتصادنیوز ، ارزش خالص دارایی‌های بیل گیتس ۷/ ۹۰ میلیارد دلار است.بیل گیتس مدت طولانی با نفر دوم خود اختلاف فراوانی داشت اما حالا این اختلاف به حداقل رسیده است.

به گزارش اقتصادنیوز، پولدار بودن همیشه جذاب است و پولدارترین انسان دنیا بودن قطعا حس متفاوتی دارد. همان‌طور که همه ما می‌دانیم این لقب سال‌هاست که به بیل گیتس موسس مایکروسافت تعلق دارد. بیل گیتس مدت طولانی با نفر دوم خود اختلاف فراوانی داشت در حدی که اختلاف او با نفر دوم رقمی بیشتر از سرمایه نفر چهارم دنیا می‌شد! اما حالا این اختلاف به حداقل رسیده است و حتی برای چند ثانیه او در جایگاه دوم قرار گرفت تا جف بزوس (موسس آمازون) صدرنشین جدول ثروتمندترین افراد جهان باشد.  در این مطلب تصمیم داریم شما را با ثروتمندترین افراد دنیا که از راه تکنولوژی پولدار شده‌اند آشنا کنیم. مولفه اصلی سنجش ثروت افراد net worth یا ارزش خالص دارایی است. طبیعتا افراد این لیست هم براساس همین مولفه به ترتیب قرار گرفته‌اند.

۱٫ بیل گیتس

67d1d462 97c3 4bdd a1b0 e85e943a86c5 25%20(1)

ویلیام هنری گیتس سوم ملقب به بیل گیتس یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت است. سال ۱۹۷۵ بیل گیتس و پل آلن کمپانی مایکروسافت را تاسیس کرده‌اند و این کمپانی به بزرگ‌ترین کمپانی نرم‌افزاری دنیا تبدیل شد. بیل گیتس از همان سال مدیرعامل مایکروسافت بود تا سال ۲۰۰۰ که از این سمت کناره‌گیری کرد و فضا را برای سایرین آماده کرد. او تا سال ۲۰۱۴ در مایکروسافت مدیریت در سایه داشت و سپس اعلام بازنشستگی کرد و از مایکروسافت جدا شد و به انجام کارهای خیریه پرداخت. بیل گیتس هم درمیان فعالان تکنولوژی رتبه اول را دارد و هم میان همه افراد دنیا صدرنشین است. ارزش خالص دارایی‌های بیل گیتس ۷/ ۹۰ میلیارد دلار است.

۲٫ جف بزوس

d5a069da 7f7e 44f0 9545 746a7f7f2bce 25%20(2)

جف پریستون بزوس (یا به قولی بیزوس) موسس و مدیرعامل آمازون (بزرگ‌ترین فروشگاه آنلاین دنیا) است. آمازون فعالیت خود را با فروش آنلاین کتاب شروع کرد و به گفته بزوس روزهای اول خود او خریدهای مشتریان را برای آنها می‌برده تا هزینه پست کمتری پرداخت کند. آمازون حالا بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی دنیا است و بزرگ‌ترین زیرساخت‌های کلاد در دنیا را دارد. جف بزوس در بین فعالان تکنولوژی رتبه دوم و در دنیا هم رتبه دوم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های جف‌بزوس ۳/ ۸۹ میلیارد دلار است.

۳٫ مارک زاکربرگ

35ef5eae 31ed 4731 b1ba 4f5263e0a083 25%20(3)

مارک زاکربرگ برنامه‌نویس جوان آمریکایی و یکی از موسسان فیس‌بوک است. زاکربرگ ۳۳ ساله از روز اول تا به امروز هم مدیرعامل فیس‌بوک است. مارک زاکربرگ فیس‌بوک را سال ۲۰۰۴ ثبت کرد و آن زمان نام این شبکه اجتماعی thefacebook.com بود که بعدها به facebook.com تغییر نام داد. مارک زاکربرگ در بین فعالان تکنولوژی رتبه سوم و در دنیا هم رتبه پنجم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های مارک زاکربرگ ۵/ ۷۲ میلیارد دلار است.

۴٫ لری الیسون

85e6f82e 70e8 494e b17c c472ffe68c0d 25%20(4)

لارنس جوزف الیسون مدیرعامل و یکی از موسسان اوراکل است. لری الیسون سال ۱۹۷۷ کمپانی Software Development Laboratories را تاسیس کرد و ۲ هزار دلار سرمایه به این شرکت تزریق شد که البته ۱۲۰۰ دلار آن متعلق به خودش بود. او سال ۱۹۸۳ ازدواج کرد و بعد از ۳ سال از همسرش جدا شد. لری الیسون ۷۲ ساله در بین فعالان تکنولوژی رتبه چهارم و در دنیا هم رتبه هفتم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۲/ ۵۲ میلیارد دلار است.

۵٫ لری پیج

d0942b4e 2c17 4494 9aac 6b33a75af97b 25%20(5)

لری پیج به همراه سرگی برین گوگل را تاسیس کرده‌اند و پیج تا سال ۲۰۱۵ مدیرعامل گوگل بود. در سال ۲۰۱۵ گوگل زیرمجموعه شرکت مادر یعنی آلفابت شد و لری پیج به عنوان مدیرعامل آلفابت فعالیت خود را ادامه داد. لری پیج ۴۴ ساله در زندگی خود جوایز زیادی را دریافت کرده است که مهم‌ترین آن سال ۲۰۱۳ بود که جایزه کارآفرین سال را گرفت. لری پیج در بین فعالان تکنولوژی رتبه پنجم و در دنیا هم رتبه یازدهم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های لری پیج ۵/ ۴۷ میلیارد دلار است.

۶٫ سرگی برین

79160093 1864 4a85 a533 9fb4613392b3 25%20(6)

سرگی برین یکی از موسسان گوگل و پرزیدنت آلفابت است. او در مسکو به دنیا آمده و یکی از موسسان کمپانی مانتین ویو در سال ۱۹۹۸ است. مانتین ویو در سال ۲۰۱۶ بیش از ۹۰ میلیارد دلار درآمد داشته است. جالب است بدانید ۶ درصد پربیننده‌ترین سایت دنیا (گوگل) هم به او تعلق دارد. برین در بین فعالان تکنولوژی رتبه ششم و در دنیا هم رتبه دوازدهم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۴/ ۴۶ میلیارد دلار است.

۷٫ جک ما

04ece74c 3bd1 4fa5 a406 35259b048d25 25%20(7)

جک ما ثروتمندترین چینی فعال در حوزه تکنولوژی و موسس علی‌بابا است. علی‌بابا یک سایت فروش اینترنتی است و در چین بیش از ۴۰۰ میلیون نفر مشتری فعال دارد.  جک ما در دانشگاه هنگ‌کنگ در رشته فناوری اطلاعات تحصیل کرده است و سال ۱۹۸۸ مدرک PhD خود را دریافت کرده است. او از ۱۲ سالگی کار کرده و آن زمان ماهانه ۱۵ دلار حقوق می‌گرفته است. او سال ۱۹۹۹ علی‌بابا را راه‌اندازی کرد و ۶۰ هزار دلار سرمایه جذب کرد.  سال ۲۰۰۵ هم ۴۰ درصد سهام خود را به قیمت یک میلیارد دلار به یاهو فروخت. جک ما در بین فعالان تکنولوژی رتبه هفتم و در دنیا هم رتبه چهاردهم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های جک ما ۵/ ۴۳میلیارد دلار است.

۸٫ پونی ما

f2f0d90c 5142 4ef1 a10b 6bc653286463 25%20(8)

پونی ما رقیب اصلی جک ما در چین محسوب می‌شود. پونی ما موسس و مدیرعامل هلدینگ Tencent است. هلدینگی که بیش از ۹۰۰ میلیون نفر مشتری فعال دارد. پونی سال ۱۹۹۳ از دانشگاه شنژن چین فارغ‌التحصیل شد و ۵ سال بعد کمپانی پیام‌رسان Tencent را راه‌اندازی کرد.  سال ۲۰۰۱ هم نسپرز ۴۷ درصد از سهام این شرکت را با مبلغ ۳۲میلیون دلار خریداری کرد. پونی ما در بین فعالان تکنولوژی رتبه هشتم و در دنیا هم رتبه بیست‌وپنجم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۸/ ۳۱ میلیارد دلار است.

۹٫ استیو بالمر

bbf1e175 56c0 44f8 9299 b35b54dbd40c 25%20(9)

استیو آنتونی بالمر سال ۱۹۵۶ در میشیگان به دنیا آمد. او در سال ۱۹۷۴ در دانشگاه هاروارد با بیل گیتس آشنا شد و سال ۱۹۷۷ در رشته ریاضی فارغ‌التحصیل شد. سه سال بعد بالمر استنفورد را رها کرد و به مایکروسافت پیوست. سال ۱۹۸۸ هم به مقام ریاست در مایکروسافت رسید. سال ۲۰۰۰ هم مدیرعامل مایکروسافت شد و یک‌سال بعد از آن ایکس‌باکس را روانه بازار کرد. بالمر سال ۲۰۱۰ هم ۲ میلیارد دلار از سهام مایکروسافت را فروخت. استیو بالمر در بین فعالان تکنولوژی رتبه نهم و در دنیا هم رتبه بیست‌وهشتم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۲/ ۳۰ میلیارد دلار است.

۱۰٫ پل آلن

2557510b acbc 4f87 ad2a 5d101605bdaf 25%20(10)

پل آلن به همراه بیل گیتس، مایکروسافت را سال ۱۹۷۵ تاسیس کردند، آن زمان سهم بیل ۶۰ و سهم پل ۴۰ درصد بود. پل آلن ۶۴ ساله تا به امروز ازدواج نکرده و زندگی را مجردی گذرانده است.  او علاقه‌ زیادی به نحوه کارکرد مغز دارد و به‌دلیل همین علاقه سال ۲۰۰۳ موسسه آلن را تاسیس کرد تا درباره مغز تحقیقات شود و برای این موسسه ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه در نظر گرفت. سال ۲۰۱۴ هم موسسه دیگری با تمرکز بر هوش مصنوعی تاسیس کرد.  پل آلن در بین فعالان تکنولوژی رتبه دهم و در دنیا هم رتبه سی‌وسوم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۴/ ۲۲ میلیارد دلار است.

۱۱٫ مایکل دل

7ee5d5c7 584c 484f 96c0 1c59381f5320 25%20(11)

همان‌طور که حدس می‌زنید مایکل دل موسس و مدیرعامل کمپانی دل است که سال گذشته ۶۲ میلیارد درآمد را رقم زده است. مایکل دل متولد ۱۹۶۵ است و چهار فرزند دارد، او در دانشگاه تگزاس و در رشته بیولوژی تحصیل کرده است. او در ابتدای کار، قطعات کامپیوتر را در خوابگاه دانشگاه سرهم می‌کرده و می‌فروخته است تا اینکه سال ۱۹۸۴ کمپانی دل را ثبت و دانشگاه را رها می‌کند. مایکل دل در بین فعالان تکنولوژی رتبه یازدهم و در دنیا هم رتبه سی‌ونهم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۵/ ۲۰ میلیارد دلار است.

۱۲٫ ویلیام دینگ

99c8831a 1666 48fc 8d53 2b5b2703e98b 25%20(12)

دینگ لی که او را با نام ویلیام دینگ می‌شناسند موسس نت‌ایست (Neteast) است. ویلیام دینگ سومین چینی میلیاردری است که در این لیست قرار دارد.دینگ متولد ۱۹۷۱ است و مهندسی علوم الکترونیک از دانشگاه چنگ‌دو دارد. او همیشه از توماس ادیسون و آلبرت انیشتین به‌عنوان قهرمانان خود یاد می‌کند. پس از فارغ‌التحصیلی به استخدام دولت درآمد و در اداره مخابرات محله خود شروع به‌کار کرد. دینگ پس از گذشت دو سال از آنجا استعفا کرد و به آمریکا رفت و در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه SAP شروع به‌کار کرد. ویلیام دینگ نت‌ایست را در سال ۱۹۹۷ در چین ثبت کرد و فعالیت خود را در آنجا ادامه داد تا به امروز که در بین فعالان تکنولوژی رتبه دوازدهم و در دنیا هم رتبه چهل‌وهفتم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۴/ ۱۸ میلیارد دلار است.

۱۳٫ ایلان ماسک

e0cccdac 938a 45b0 b3ac 82e252fea2e0 25%20(13)

بدون شک ایلان ریو ماسک یکی از نوابغ حاضر دنیاست. ماسک در آفریقای جنوبی به دنیا آمده است و ۴۶ سال بیشتر سن ندارد. او تا به حال ۸ کمپانی بسیار موفق را ثبت کرده که همه آنها به خوبی مشغول کار هستند.ایلان ماسک اولین کمپانی خود را در سن ۱۰ سالگی می‌خرد و دو سال بعد هم اولین بازی کامپیوتری که خودش ساخته را می‌فروشد. ماسک سال ۱۹۹۹ یک سیستم پرداخت آنلاین به نام ایکس دات کام طراحی می‌کند و یک‌سال بعد هم پی‌پل را می‌سازد و درنهایت این دو کمپانی را با هم ترکیب می‌کند. سال ۲۰۰۲ همeBay پی‌پل را به قیمت ۵/ ۱ میلیارد دلار از او می‌خرد و ماسک هم همان سال اسپیس ایکس را راه‌اندازی می‌کند. سال ۲۰۰۳ هم ماسک کمپانی تسلا را استارت می‌زند تا به کارنامه درخشان زندگی‌اش ستاره‌ای دیگر اضافه کند. سال ۲۰۰۸ هم اسپیس ایکس اولین ماهواره خود را با موفقیت به فضا پرتاب می‌کند. ایلان ماسک در بین فعالان تکنولوژی رتبه سیزدهم و در دنیا هم رتبه پنجاه‌وپنجم را دارد. ارزش خالص دارایی‌های او ۸/ ۱۶ میلیارد دلار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *