لوازم خانگی

دوراهی توقف تولید یا رکود!

افزایش قیمت نهاده های تولید به واسطه افزایش قیمت دلار، دلیل اصلی گرانی در بازار لوازم خانگی عنوان شده است

تصویر روز ـ بر اساس آنچه که مخاطب ال کا ایران می‌گوید، بیش از یک ماه از دریافت کارت خرید اقساطی لوازم خانگی‌اش می‌گذرد و در حال پرداخت اقساط کارت نیز هست، اما تا به امروز موفق به خرید تلویزیون از هیچ نمایندگی رسمی برندهای لوازم خانگی نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، اواخر اسفند ماه سال گذشته بود که ال کا ایران طی گزارشی از توقف فروش لوازم خانگی در برخی از نمایندگی‌ها خبر داد. از سال گذشته و همزمان با افزایش قیمت دلار، بیش از 90 درصد تولیدکنندگان داخلی اقدام به افزایش قیمت محصولات خود کرده و این در حالی است که پس از گذشته چند ماه از اعمال این افزایش قیمت ها، همچنان مسئولین مرتبط طی مصاحبه‎های مکرر اصرار دارند که هیچ اجازه‌ای به تولیدکنندگان لوازم خانگی ایرانی برای افزایش قیمت داده نشده است.

افزایش قیمت نهاده های تولید به واسطه افزایش قیمت دلار، دلیل اصلی گرانی در بازار لوازم خانگی عنوان شده و این درحالی است که مسئولین صنعت لوازم خانگی ایران مدعی داخلی سازی 75 درصدی تولیدات لوازم خانگی در کشور هستند.

متاسفانه سیاست های غلط در حوزه تولید و تخصیص ارز به تولیدکنندگان و البته آمارسازی های واحی برخی از افراد باعث و بانی وضعیت امروز صنایع کشور است.

آنطور که این مخاطب ال کا ایران به خبرنگار ما گفته بیش از یک ماه از دریافت کارت خرید لوازم خانگی اقساطی وی می ‌گذرد اما تا به امروز موفق به خرید یک محصول هم نشده است.

به گزارش ال کا ایران، برخی زمزمه ها حاکی از درخواست مجدد تولیدکنندگان لوازم خانگی برای افزایش قیمت است. واقعیت اینجاست تا زمانی که ارز ارزان قیمت برای خرید مواد اولیه به دست تولیدکننده نرسد، تولیدکنندگان نیز راه‌های دیگری را برای ادامه حیات صنایع خود انتخاب خواهند کرد. افزایش قیمت بدون مجوز (شما بخوانید با هماهنگی)، کاهش تولید و عدم عرضه محصول به بازار تنها بخشی از راه‌حل های بخش خصوصی برای ادامه روند تولید و حفظ اشتغال کارگران است. اقتصاد دستوری و قیمت گذاری دستوری دوای درد صنعت لوازم خانگی و سایر صنایع کشور نبوده، نیست و نخواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *