
دکتر حسن پور: از طرح های مرتبط با تولید پارچه چادرمشکی و سایر محصولات حجاب و عفاف حمایت می کنیم.
تصویر روز – رئیس سازمان بسیج اصناف ، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور اعلام کرد: از طرح های مرتبط با تولید پارچه چادرمشکی و سایر محصولات حجاب و عفاف حمایت می کنیم.
به گزارش تصویر روز ، دکتر غلامرضا حسن پور در ادامه بازدید هفتگی خود از مراکز تولیدی و صنعتی از واحد تولید «حریر پردیس» در صفادشت شهرستان ملارد بازدید کرد.
وی در این بازدید بر حمایت بسیج اصناف ازطرح های مرتبط باتولید پارچه چادر مشکی و سایر محصولات حجاب وعفاف تاکید کرد.
این واحد با مدیریت حاج آقای محمودی و فرزندان وی به فعالیت شبانه روزی مشغول است. در این مرکز رورزانه بالغ بر ۶۰ هزار روسری و شال تولید و به بازارهای سراسر کشور عرضه می شود.
دراین واحد تولیدی ۵۲۰ نفرمشغول به کار هستند و تعداد شش هزار نفر به صورت غیر مستقیم در منازل خود به دوخت روسری های تولیدی این کارخانه مشغولند. قراراست خط دوم این کارخانه برای تولیدپارچه چادرمشکی دراستان قزوین راه اندازی شود.
مطالب مرتبط

تلاش خیرین البرزی برای ساخت بیمارستان کمالشهر
18 آذر 1400
رونمایی از حرم سه شهید گمنام در میدان پانزده خرداد
28 خرداد 1399
آمادگی بسیج اصناف برای تامین ماسک مورد نیاز کشور
17 خرداد 1399
باید برای تامین ماسک مورد نیاز مردم آماده باشیم
14 خرداد 1399
مطالبات اصناف کشور از مجلس یازدهم
09 خرداد 1399
دیدگاهتان را بنویسید