
یک نماینده در مجلس از توافق دولت و مجلس برای ادغام دو صندوق بازنشستگی نفت و صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد
فارس نوشت:نماینده مردم رشت در مجلس از توافق دولت و مجلس برای ادغام دو صندوق بازنشستگی نفت و صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد.
جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس و دولت در کارگروه مشترکی که برای هماهنگی و تصمیمگیری در خصوص همسانسازی حقوق بازنشستگان و شاغلین تشکیل شده، تصمیم به ادغام دو صندوق بازنشستگی گرفتند.
وی افزود: مجلس و دولت در قالب این کارگروه توافق کردند تا صندوق بازنشستگی نفت و صندوق بازنشستگی کشوری در زمان اجرای برنامه هفتم توسعه با هم ادغام شوند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس، دولت را مکلف به ساماندهی صندوقهای بازنشستگی کرده و در این راستا مقرر شده تا این دو صندوق بازنشستگی با هم ادغام شوند.
مطالب مرتبط

هشدار صدراعظم آلمان به نتانیاهو
27 تیر 1404
بزرگراه شهید همت از امشب برای ۲ شب مسدود میشود
27 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید