تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده های فاقد مسکن به میزان ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است
تصویر روز _ تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده های فاقد مسکن که از اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می شوند، به میزان ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین، بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده های فاقد مسکن که از اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می شوند، به میزان ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
بانک مرکزی مکلف است به افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان معسر با معرفی نهادهای مربوطه و تایید سامانه رفاه ایرانیان مبنی بر قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی وام قرض الحسنه مسکن محرومین به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اعطا نماید.
بانک مرزکی مکلف است به مشمولان ماده ۳ مکرر قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با رعایت ماده ۶۲ قانون الحاق برخی مواد به قانون بخشی از مقررات مالی دولت که تسهیلات مسکن دریافت نکرده اند، تسهیلات لازم برای تامین مسکن ایثارگران به صد هزار نفر از مشمولان تا سقف ۷۵۰ میلیون تومان با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران اعطا نماید.
مطالب مرتبط
بازار مسکن در وضعیت رهاشدگی؛ افزایش قیمت ملک هیچ توجیه اقتصادی ندارد
22 اردیبهشت 1405
حمایت بانک صادرات ایران از 11 هزار مستاجر
15 اردیبهشت 1405
وام ودیعه مسکن در تهران و سایر شهرها چقدر است؟
14 اردیبهشت 1405
سقف وام ودیعه مسکن ۳۶۵ میلیون تومان شد
09 اردیبهشت 1405

دیدگاهتان را بنویسید