2147483648 210805

بیستمین نمایشگاه کارآفرینی بانوان در استان البرز برگزار شد

بیستمین نمایشگاه و عرضه مستقیم دستاوردهای بانوان کارآفرین در استان البرز به همت بانوان کارآفرین و تولید کننده پوشاک ، مواد غذایی ، ملزومات حجاب در مرکز همایش های شهدای پردیس کرج برگزار شد.

تصویر روز ـ زینب حسینی مدیر برگزاری نمایشگاه و تولیدکننده پوشاک اسلامی یامین در گفت‌وگو با خبرنگار ما هدف از برگزاری این رویداد را حمایت از بانوان کارآفرین و کسب و کارهای نوپا و نوآور البرز اعلام کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با همدلی و هم‌افزایی بیشتر بتوان در زمینه اشتغال‌زایی، ساماندهی و رونق کسب و کار بانوان در البرز اقدامات خوب و امیدوار کننده‌ای انجام داد.
برگزارکننده نمایشگاه در پایان خاطرنشان کرد : رویداد یامین فقط فرصتی برای فروش نیست بلکه در این رویداد علاوه بر فروش، کلاس‌های آموزشی ویژه بانوان کارآفرین برای عموم مردم به صورت کاملا رایگان با محوریت ارتقای کسب و کار برگزار می‌شود.

2147483648 210807

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *