کنتور برق

یک میلیون کنتور هوشمند برق تا پیش از تابستان وارد مدار می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از نصب و بهره‌برداری یک میلیون کنتور هوشمند تا پیش از آغاز پیک مصرف تابستان خبر داد و گفت این کنتورها امکان مدیریت برخط مصرف و کنترل هزینه انرژی را برای مشترکان فراهم می‌کنند.

تصویر روز ـ کامبیز ناظریان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، با اشاره به توسعه استفاده از کنتورهای هوشمند در شبکه برق پایتخت گفت: کنتورهای هوشمند و مدیریت هوشمند بر مصرف در دستور کار قرار دارد و ان‌شاءالله تا قبل از پیک تابستان سال جاری بالغ بر یک میلیون کنتور هوشمند وارد مدار می‌شود.

وی که در یک گفت و گوی تلویزیونی سخن می گفت، افزود: این اقدام نقش موثری در حوزه مدیریت مصرف و مدیریت مصرف به صورت خودکنترل از طریق مشترکین دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ادامه داد: مشترکین می‌توانند با رویت برخط مصرف خود برنامه‌ریزی کنند؛ هم در حوزه کنترل مصرف و هم در خصوص کنترل هزینه انرژی که پرداخت می‌کنند و در این زمینه مدیریت خوبی داشته باشند.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *