تصویر روز : عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد که به مؤسسات مالی مجوز داده بودیم که امور داخلی خود را ساماندهی کنند نه اینکه اقدام به افتتاح شعب کنند.
به گزارش فارس ، احمد انارکیاحمدی نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نشست کمیسیون اقتصادی مجلس برای بررسی سؤال از رئیسجمهور در مورد مؤسسات مالی و اعتباری با حضور اعضای کمیسیون، نمایندگان سؤال کننده و رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، معاون پارلمانی رئیسجمهور و نهاوندیان مشاور اقتصادی رئیسجمهور در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه این نشست همچنان در حال برگزاری است، افزود: هم اکنون ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حال ارائه توضیحاتی در مورد مؤسسات مالی و اعتباری و توضیحات کلی را تاکنون به نمایندگان ارائه کرده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد که ما به این مؤسسات مالی تنها مجوز داده بودیم تا آمار داخلی خود را ساماندهی کنند نه اینکه اقدام به تاسیس شعبه کنند و ما این تخلفات مؤسسات مالی را به قوه قضائیه گزارش کردیم.
مطالب مرتبط

مجوز واردات ۶ نوع میوه خارجی صادر شد
20 اسفند 1396
تقدیر رییس کل بانک مرکزی از رئیس جمهور
15 اسفند 1396
نقدینگی ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان شد
15 اسفند 1396
بازگشت ثبات به اقتصاد کشور
13 اسفند 1396
نامه معاون رییسجمهور به کرباسیان و سیف
12 اسفند 1396
دیدگاهتان را بنویسید