
تصویر روز : همراه اول با ارائه آخرین دستاوردهای خدمات سازمانی، در دهمین نمایشگاه انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی حضور دارد.
به گزارش تصویر روز به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد، دهمین نمایشگاه بین الملل انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی صبح روز چهارشنبه ۲ اسفندماه با حضور همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و اپراتور پیشرو در ارائه خدمات سازمانی نوین و جمع کثیری از شرکت های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنایع مرتبط با انرژی های نو و صرفه جویی انرژی آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه، همراه اول با ارائه و نمایش آخرین دستاوردهای خود در خصوص راهکارهای هوشمندسازی و مدیریت شبکه های انرژی شامل برق، گاز و آب بر بستر nb Iot، مدیریت هوشمند روشنایی شهری، نمایش شهر هوشمند از طریق AR و راهکارهای سازمانی جهت افزایش بهره وری حضور دارد.
دهمین نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی از ۲ تا ۵ اسفندماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شده و همراه اول در سالن ۳۸، غرفه ۱۷۳ آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.
مطالب مرتبط

اولین رویداد ملی جهادگران بسیج اصناف برگزار شد
30 شهریور 1403
بسته اینترنت رایگان برای خبرنگاران فعال شد
17 مرداد 1403
روش دریافت ۱۰ گیگ اینترنت رایگان دولت
11 تیر 1403
حضور بیمه ملت در نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک
22 آذر 1402
دیدگاهتان را بنویسید