
تصویر روز: مدیر عامل سایپا از خودکفایی قطعه ecu یکی از پیشرفته ترین و تکنولوژی ترین قطعات خودرو در شرکت سها و رونمایی از آن در چندماه آینده خبر داد.
به گزارش صداوسیما؛ محسن قاسم جهرودی در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنعت با اشاره به اینکه در این مقطع خاص، ما همه تمرکز خود را بر روی نخبگان کشور قرار داده ایم افزود: این قطعه در مدت ۴ ماه ساخته شده است و به زودی بر روی خودرو نصب و از آن بصورت عملیاتی استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به تحریم های ظالمانه آمریکا ضد ایران گفت: این تحریم ها هرگز نمی توانند سبب متوقف شدن کشور شوند.
مدیر عامل سایپا با بیان اینکه در بخش افزایش کیفیت به شدت در حال فعالیت هستیم ادامه داد: در خصوص افزایش قیمت تاکنون اتفاقی از سوی شرکتهای خودرو ساز نیفتاده است و این تصمیم را سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده خواهد گرفت.
جهرودی با تاکید بر پیگیری های انجام شده برای نوسازی ناوگان افزود: برای ورود ۸ هزار دستگاه به کشور کارهایی انجام شده است و هم اکنون در مرحله نهایی یعنی بانک هستیم.
وی با اشاره به تصمیم شرکت خودرو سازی ولوو برای نداشتن فعالیت در ایران گفت: هم اکنون قطبهای جدید خودرو سازی در دنیا شکل گرفته است که با هزینه کم و کیفیت بالا در حال فعالیت هستند که ما این قطبها را شناسایی کرده ایم.
شایان ذکر است مهندس جهرودی امروز با حضور در افتتاح نمایشگاه صنعت به اخبار حاشیه ای این روزهای فضای مجازی در خصوص برکناری خود پایان داد.
مطالب مرتبط

ثبتنام وام ودیعه مسکن دانشجویی تا ۲۰۰ میلیون از اردیبهشت
22 فروردین 1404
بیمه مرکزی: نداشتن معاینه فنی مانع پرداخت خسارت نیست
22 فروردین 1404
آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده
21 فروردین 1404
پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دارد؟
21 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید