تصویر روز: صندوق بین المللی پول روز پنجشنبه از ایران خواست تا ماه فوریه (ماه بهمن) مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را تصویب کند.
به گزارش یورو نیوز این نهاد بین المللی همچنین تاکید کرد که ایران باید سیاستهایی را به اجرا بگذارد که ثبات اقتصادی این کشور در سطح کلان را در برابر تحریم های بین المللی تضمین می کند.
جری رایس، سخنگوی صندوق بین المللی پول با این حال تاکید کرد که تحریم های آمریکا علیه ایران به دلیل کاهش سطح صادرات نفت از رشد اقتصادی ایران خواهد کاست.
وی اظهار داشت: «وضع دوباره تحریم های آمریکا که با کاهش سطح صادرات نفت ایران همراه خواهد بود از رشد اقتصادی خواهد کاست. ایران باید سیاستهایی را به اجرا بگذارد که ثبات اقتصادی در سطح کلان را به ویژه برای قشرهای آسیب پذیر تضمین می کند.»
پیش از این گروه بین المللی اقدام مالی با تعیین ضرب الاجلی چهار ماهه برای ایران از این کشور خواسته بود تا ماه فوریه اقدامات لازم برای انجام اصلاحات مورد نیاز برای همسویی با معیارهای جهانی در زمینه مبارزه با پول شویی و حمایت مالی از تروریسم را انجام دهد.
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید