uy

حضور بیمه دی در بزرگترین رویداد دریایی کشور + عکس

تصویر روز: نمایشگاه بین المللی دریایی جمهوری اسلامی ایران با حضور مسئولان کشوری و محلی با حضور شرکت بیمه دی در جزیره کیش افتتاح شد.

به گزارش تصویر روز در این راستا شرکت بیمه دی به منظور گسترش فعالیت های بیمه ای و ارائه خدمات به کیش وندان عزیز، شعبه کیش را راه اندازی کرده است.

این شرکت، با هدف ارائه دستاوردها و خدمات نوین بیمه‌ای در جهت آگاهی سازی خدمات بیمه‌ای، ایجاد و گسترش زمینه همکاری با دست اندرکاران و متخصصان این عرصه، در نمایشگاه مزبور حضور سبزی داشته است.

لازم به ذکراست نمایشگاه بین المللی دریایی با حضور ۲۴۰ شرکت داخلی و ۱۵ شرکت خارجی درحالی در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش افتتاح شد که معرفی آخرین دستاوردها و توانمندی های صنعت دریایی و دریانوردی ایران و ارائه فرصت های سرمایه گذاری در حوزه های دریایی، بندری، فرا ساحلی، از اهداف برگزاری این رویداد دریایی کشور است.

d1

d2

d6

d7

d5

d4

  • تلگرام
  • بله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *