تصویر روز: شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه ۹۵ واحد رشد کرد.
به گزارش تسنیم ، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه تعداد یک میلیارد و ۹۱۷میلیون سهم و حقتقدم بهارزش ۵۴۸میلیارد تومان در ۱۴۱هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۹۵واحدی در ارتفاع ۱۶۱هزار و ۴۰۵واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی معدنی و صنعتی چادرملو، سایپا و پتروشیمی جم شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پتروشیمی پارس، فولاد مبارکه اصفهان و بانک ملت با افت خود مانع افزایش بیشتر شاخص بورس شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روز متعادل را پشت سر گذاشتند بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۲۷واحد، کل (هموزن) ۱۸۳واحد، قیمت (هموزن) ۱۲۸واحد، آزاد شناور ۲۴۱واحد و شاخصهای بازار اول و دوم هم به ترتیب ۱۰۲ و ۳۴ واحد رشد را به ثبت رساند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۶۸۷میلیون ورقه بهارزش ۳۰۵میلیارد تومان در ۹۲هزار نوبت، آیفکس ۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸۷۳واحد قرار گرفت.
مطالب مرتبط
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید