تصویر روز: هفدهمین نمایشگاه یراق آلات، ماشین آلات و چوب، تجهیزات و صنایع وابسته با حضور ۲۰۰ شرکت داخلی و خارجی در تهران در فضایی به مساحت ۳۳ هزار متر مربع در هفت سالن در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران با حضور «بهمن حسین زاده» مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد .
به گفته برگزارکنندگان نمایشگاه با وجود فرارسیدن سال نوی چینی، این دوره از نمایشگاه با استقبال مناسبی از سوی خارجی ها مواجه شده به طوری که شاهد حضور ۱۷ شرکت خارجی هستیم .
به گزارش تصویر روز به نقل ازایرنا ، مدیرعامل شرکت بین المللی سهامی بین المللی نمایشگاه های بین المللی ایران در این مراسم در جمع خبرنگاران، افزود: ایران اسلامی در تولید ام.دی.اف و صنایع چوب بسیار پیشرفته است و این نمایشگاه محلی برای بروز توانمندی های شرکت های داخلی و تحقق شعار امسال در حمایت از کالاهای ایرانی است .
حسین زاده خاطرنشان کرد: این نمایشگاه از امروز تا شانزدهم بهمن همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۷ پذیرای علاقه مندان و صنعتگران است .
همچنین «سید فرید موسوی» نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: صنعت چوب به دلیل تلاقی آن با مباحث هنری از جایگاه ویژهای در کشور برخوردار است، اما در سال های اخیر این صنعت همچون سایر صنایع از مسائل و مشکلاتی رنج میبرد .
وی ابراز امیدواری کرد با برنامهریزی دولت و مصوبه های مجلس شورای اسلامی، بتوان صنعت را به صورت عام و صنعت یراق آلات را به صورت خاص از این وضعیت خارج کرد .
موسوی همچنین اظهار امیدواری کرد نمایشگاه فعلی بستری برای توسعه صادرات کشور باشد که در شرایط کنونی جامعه از اهمیتی خاص و دو چندان برخوردار است .
وی تاکید کرد: در شرایط خاص اقتصادی حاضر و برای مواجهه با تحریمها، صادرات باید در اولویت برنامههای اقتصادی دولت قرار بگیرد .
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی ۲ موضوع رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار را در اولویت قرار داده است .
وی یادآور شد: متاسفانه بخش هایی از قانون بهبود فضای کسب و کار به خوبی اجرا نشده که این مسائل همگی مشخص شده و امید می رود مجلس در همکاری با دولت بتواند مشکلات را رفع و این قانون را به طور کامل اجرا کند، زیرا برای کل صنعت کشور بویژه صنایع کوچک و متوسط موثر خواهد بود .
موسوی ادامه داد: برخی مفاد این قانون نیازمند بازنگری است، در این پیوند کمیتههایی در مجلس تشکیل شده تا در جهت بهبود قانون نسبت به انجام اقدامات لازم اقدام کند .
وی تاکید کرد: اجرایی شدن این قانون میتواند در بهبود واقعی فضای کسب و کار و تحقق برنامههای رونق اقتصادی مفید واقع شود .
به گفته این نماینده مجلس، در بحث اجرا نیز برخی دستگاه ها نسبت به اجرای کامل این ۲ قانون کوتاهیهای داشته و به صورت ناقص اجرا کردند که این موارد نیز از سوی مجلس تعیین شده است.
وی گفت: بخش هایی از این قانون نیز باید با مشارکت اتاقهای بازرگانی و بخش خصوصی به اجرا میرسید که متاسفانه در این زمینه نیز غفلت هایی وجود داشته است .
موسوی ابراز امیدواری کرد مجلس بتواند پس از خاتمه مباحث بودجه ای، درباره قوانین رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار، اقدام به بازنگری و نظارت های لازم کند .
دیدگاهتان را بنویسید