تصویر روز: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، اقدامات بانک ملی ایران در پیوستن کارت ملی هوشمند به کارت بانکی به عنوان بخشی از اطلاعات اقتصادی افراد را ستود.
به گزارش تصویر روز، مسعود پزشکیان امروز در رویداد «ملی شو ۲» با بیان این که یکی از مهمترین مشکلات کشور، در دسترس نبودن اطلاعات اقتصادی افرادی است که به سوداگری در حوزه های مختلف می پردازند، اظهار کرد: اگر اطلاعات هویتی و اطلاعات اقتصادی افراد به یک سامانه متصل باشد، جلوی قاچاق، رانت، سفته بازی، زمین خواری و فعالیت های ناسالم گرفته می شود.
وی با تاکید بر این که این موضوع، خواسته رهبر معظم انقلاب و دولت و مجلس است، ادامه داد: خوشبختانه بانک ملی ایران رونمایی از سامانه اتصال کارت بانکی به کارت هوشمند ملی، بخشی از این پروژه را کلید زده است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: محصولاتی که در ملی شو رونمایی شد، حاصل تلاش جوانان دانشمند ایرانی است و ما هر گاه کار را به جوانان سپرده ایم، پیشرفت حاصل شده است.
پزشکیان با تقدیر از اقدامات بانک ملی ایران در حوزه بانکداری الکترونیکی و دیجیتال، روند حرکت این بانک را نویدبخش آینده ای درخشان دانست و از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این بانک برای ارائه محصولات نوین در این رویداد تقدیر کرد.
مطالب مرتبط
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
14 شهریور 1405
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید