بازدید هیات دانمارکی از بیمارستان میلاد

تصویر روز : هیاتی از بخش سلامت دانمارک از بیمارستان میلاد بازدید کرد.

دکتر محمود پیری قائم مقام مدیر عامل بیمارستان گفت: این بیمارستان دارای یک هزار تخت بستری و ۱۰۰ تخت اورژانس بوده و از بزرگترین بیمارستان های ایران است.

وی میلاد را راس هرم درمان تامین اجتماعی دانست و گفت: کلیه خدمات میلاد برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی رایگان است و حتی اعمال تخصصی و فوق تخصصی مثل پیوند کلیه نیز در این مرکز انجام می شود.

دکتر پیری با بیان این که روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ عمل جراحی در بیمارستان میلاد انجام می شود، اظهار داشت: روزانه ۶ هزار نفر به صورت سرپایی به درمانگاهها و ۱۲۰۰ نفر نیز به اورژانس مراجعه می کنند.

در ادامه آقای جنز کلارسکو سرپرست هیئت دانمارکی گفت: حدود ۹۸ درصد امور پزشکی و بهداشتی در دانمارک توسط موسسات دولتی و به صورت رایگان انجام می شود و ۲ درصد نیز در بخش خصوصی خدمت می گیرند که هزینه آن توسط بیمار پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: دولت دانمارک اخیرا ۵ میلیارد دلار برای بازسازی و بهسازی ساختمان ها و تاسیسات مربوط به سلامت هزینه کرده است. کلارسکو با اشاره به تفاوت ها و تشابه های نظام سلامت ایران و دانمارک خاطر نشان کرد: پیری جمعیت و چاقی از مشکلات مشابه ماست.

همچنین دکتر رضا کاشف مدیر کل امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی با بیان این که ۱۸ نوع خدمت به بیمه شدگان ارائه می دهیم، گفت: نرخ حق بیمه در ایران ۳۰ درصد مزد است که ۷ درصد مربوط به بیمه شده، ۲۰ درصد کارفرما و ۳ درصد هم مربوط به دولت می شود.

وی درمان مستقیم و غیر مستقیم را روشهای ارائه خدمت درمانی به بیمه شدگان سازمان معرفی و خاطر نشان کرد: در مراکز ملکی ۷۳ بیمارستان و ۳۵۰ درمانگاه خدمات خود را در سراسر کشور ارائه می کنند و در درمان غیر مستقیم نیز با مراکز دولتی و دانشگاهی قرارداد داریم.

دکتر کاشف تصریح کرد: حدود ۱۰ هزار تخت بستری در بیمارستان های تامین اجتماعی داشته و در سه حوزه درمانی، بیمه ای و اقتصادی فعالیت داریم.

دکتر عباس حاتمی مدیر کل پشتیبانی درمان تامین اجتماعی نیز گفت: ۴۲ میلیون نفر از جمعیت ۸۰ میلیونی ایران تحت پوشش این سازمان هستند. وی گفت: در همکاریهای دوجانبه شاخص اصلی ما کیفیت و بعد تولیدات داخلی است .

حاتمی تصریح کرد: در سال گذشته ۳۰ درصد آمبولانس های تامین اجتماعی و در سال جاری نیز ۱۰ درصد آنها را نوسازی کرده ایم. دکتر حمید خوئی نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین نیز گفت: ۹۵ درصد داروهای مصرف کشور در داخل تولید و ۵ درصد نیز وارد می شود که ارزش ریالی واردات حدود ۴۰ درصد قیمت داروهاست.

وی ظرفیت تولید دارو در کشور را ۲٫۵ تا ۴ برابر نیاز داخلی کشور اعلام کرد و گفت: فلمرو ما ۴۰۰ ملیون جمعیت فارسی زبان مجاور ایران هستند . دکترخوئی تصریح کرد: توزیع ۵۰ درصد داروی بازار ایران و یک سوم داروی تولیدی کشور توسط شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *