
تصویر روز: راضیه حسینعلی تهیه کننده رادیو ایران در فراخوان آثار مطبوعاتی، رادیویی و تلویزیونی با دو برنامه رهاورد و نمودار رتبه برگزیده را از آن خود کرد و شایسته دریافت جایزه شد.
درک مفهوم بهره وری در جامعه ای که دچار عادت منبع گرایی شده است، نیازمند تلاش و جهاد عمومی با محوریت اصحاب رسانه و فعالان عرصه مطبوعات کشور است.اگر این واقعیت غیر قابل انکار را بپذیریم که تنها راه توسعه اقتصادی تغییر نگرش عمومی در کلیه سطوح اعم از مدیران، کارشناسان و فعالان اقتصادی و مردم در استفاده کیفی از نهادها و به تعبیر دیگر ارتقای بهره وری است، ضرورت ایجاد “گفتمان ملی” و “فرهنگ سازی” بیش از هر زمان دیگر احساس می شود و نقش اصحاب رسانه و فعالان فرهنگی در این مسیر بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
در همین راستا سازمان بهره وری ایران سال گذشته طی فراخوانی از رسانه های دیداری، شنیداری و مکتوب کشور خواست آثار مطبوعاتی، رادیویی و تلویزیویی به سازمان ارسال کنند.
پس از گذشت یکسال و انجام ارزیابی های لازم توسط کارشناسان، امروز در گردهمایی بزرگ متولیان بهره وری کشور، برنامه نمودار و رهاورد رادیو ایران به تهیه کنندگی راضیه حسینعلی توانست از میان برنامه های رادیویی و تلویزیونی رتبه نخست را از آن خود سازد.
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید