تصویر روز: دکتر محمد علی سهمانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری –اینوتکس ۲۰۱۹ که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد در گفت و گو با اصحاب رسانه به تشریح آخرین وضعیت عملکردی بانک پرداخت و اظهار داشت: بانک رفاه طی یک سال گذشته حدود ۴ هزار میلیارد ریال سودآوری داشته و جزء بانک های سودآور نظام بانکی بوده است.
به گزارش تصویر روز مدیرعامل این بانک با ابراز خرسندی از سودآوری بانک رفاه گفت: این سود حاصل فعالیت های اصلی و عملیاتی بانک بوده است.
دکتر سهمانی در ادامه به تشریح وضعیت مطالبات غیرجاری بانک رفاه در سال گذشته و سه ماهه نخست سالجاری پرداخت و اظهار داشت: ضریب مطالبات (NPL ) در بانک رفاه ۳٫۷ درصد است که در مقایسه با نظام بانکی و استانداردهای رایج عدد پائین و نمایانگر حساسیت، توجه و مدیریت مطالبات و رعایت بهداشت پرونده های اعتباری و تخصیص بهینه منابع این بانک است.
مدیرعامل بانک رفاه در ادامه به عملکرد این بانک در حوزه نقدینگی و مدیریت آن پرداخت و گفت: بانک رفاه در سال ۹۷ و روزهای سپری شده از سال ۹۸ حتی یک روز هم اضافه برداشت از بانک مرکزی نداشته است و بانک رفاه هم اکنون در شرایط نقدینگی مناسبی به سر می برد.
وی همچنین به رشد مطلوب منابع این بانک طی سال گذشته و سه ماهه نخست سالجاری اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه بانک رفاه در سال ۹۷ رشد منابعی قریب به ۴۰ درصد را تجربه کرده است.
مدیر عامل بانک رفاه در خاتمه به عملکرد این بانک در واگذاری املاک و اموال مازاد اشاره و خاطر نشان کرد: بانک رفاه در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال واگذاری اموال و املاک مازاد داشته که عملکرد قابل قبولی در نظام بانکی محسوب می شود.
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید