تصویر روز: رییس جمهوری فرانسه و نخست وزیر ژاپن طی دیدار در حاشیه نشست سران جی ۲۰ بر حل تنشهای رو به افزایش میان ایران و آمریکا تاکید کردند و مکرون گفت که هیچ جنگ کوتاهی وجود ندارد، ما معمولاً زمان شروع جنگ را میدانیم، اما زمان پایان آن را نمیدانیم.
به گزارش «انتخاب»، این سخنان مکرون اشاره تلویحی به اظهارات چهارشنبه گذشته دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز است که گفته بود ” جنگ احتمالی با ایران کوتاه خواهد بود…”
به نوشته ایرنا، خبرگزاری هندی تریبون که بر اخبار و مسائل شرق آسیا تمرکز دارد، جمعه شب گزارش داد: مکرون در نشست مطبوعاتی مشترک با ابه شینزو گفت که من و نخست وزیر ژاپن بصورت مشترک توافق داریم که بی قانونی باید کنترل شود و هر چه سریعتر آرامش به منطقه حساس خلیج فارس برگردد.
وی ادامه داد: ما خواهان تضمین ثبات این منطقه هستیم و حفاظت از امنیت تنگه هرمز نیز بسیار مهم است.
مطالب مرتبط
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405
فردا کالابرگ کدملیهای ۰ تا ۲ شارژ میشود
14 شهریور 1405
ممنوعیت صادرات ۲۴ محصول کشاورزی برداشته شد
14 شهریور 1405
بازار مسکن در دوراهی قیمت و قدرت خرید
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید